Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Lai koristi šovu turpinātu, tie aktīvi jāatbalsta

Marta Zandersone, 12.10.2009. 15:13

Vakar TV3 šova Koru Kari 2 studijā skanēja rokenrols, džezs, blūzs un kantrī – koristi izkustējās ne pa jokam, un iekustināja arī skatītājus! Bet tas nelīdzēja vienam no koriem un šova noteikumi joprojām ir nepielūdzami – kādam šovs bija jāatstāj! Šajā lustīgajā reizē žūrijas un skatītāju balsojuma kopvērtējums liktenīgs izrādījās dzeltenajam Valmieras korim Lienes Šomases vadībā. Tas spilgti ataino, ka palikšanu šovā nodrošina skatītāju atbalsts un balsojums, tādēļ jau nākamajā svētdienā turiet īkšķus par savējiem un arī balsojiet par tiem! Šo svētdien, 18.oktobrī Formulas 1 tiešraides dēļ Koru kari 2 sāksies nedaudz vēlāk - 21:00 TV3!
Lai koristi šovu turpinātu, tie aktīvi jāatbalsta

Liktenīgi lustīgā reize

Vakar jau piekto svētdienu TV3 šova Koru Kari 2 studijā tikās pārstāvji no visas Latvijas, lai ar dziesmu palīdzību cīnītos par iespēju finansiāli palīdzēt cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, topošajiem mūziķiem un jaundzimušajiem. Viņu vidū ir izcili un tautā mīlēti Latvijas dziedātāji, kuru balsis pārsteidz, iedvesmo un patiesi iepriecina. Šie mūziķi jau vairākus mēnešus cītīgi strādā un nenogurstoši cīnās, jo tic, ka visiem kopā izdosies piepildīt izvēlēto labdarības mērķi!

Ko vakar redzējām?

Koru Kari 2 studijā skanēja lustīgas melodijas – dalībnieki izpildīja rokenrolu, džezu, blūzu un kantrī. Liepājas Violetais Vēja koris klātesošos ielūdza uz krodziņu, kur jautrība sita augstu vilni, vīri un sievas izklaidējās un laiku pa laikam arī uzdancoja. Pēc tam uz skatuves kāpa Madonas Zaļais Meža koris un pārsteidza skatītājus ar dziesmu, kura ļāva atgriezties pagājušā gadsimta 30os gados. Ar lielisku sniegumu izcēlās šī kora vokālisti. Pēc tam skatuvi iekaroja Valmieras Dzeltenais Saules koris, kurš jautrā un nepiespiestā veidā apspēlēja darba dienas tematiku. Kā nākamie uz Koru kari 2 skatuves kāpa Preiļu Rozā Ziedu koris un rādīja jautrus brīžus siena šķūnī. Nākamie uzstājās Jelgavas Tirkīza Zemes koris un dalījās atmiņās par pirmo mīlestību tālajos un saldajos 70tajos. Un kā šova noslēdzošie dalībnieki bija Jēkabpils Zilais Upes koris, kuri kardināli mainījušies un skatītajiem uzbūra sirsnīgu pasaku par mīlestību un.. citplanētiešiem. 

Kāds tomēr aiziet..

Tomēr, lai cik lieliski visi kori uzstājās, šova noteikumi ir nelokāmi – kādam ik svētdienu šovs ir jāatstāj. Vakardiena liktenīga izrādījās Dzeltenajam Valmieras korim Lienes Šomases vadībā. Kā atzina L.Šomase, koris ar prieku izbaudīs tam pienākušos SPA atpūtas mirkļus un jau pēc divām nedēļām 1.novembrī atgriezīsies TV3 Koru Kari 2 studijā, lai rādītu neaizmirstamu sniegumu cīņā par iekļūšanu atpakaļ šovā. Un kā solīja L.Šomase: „Mēs jums parādīsim...!”

Balsojums spilgti ataino, ka palikšanu šovā nodrošina skatītāju atbalsts un balsojums, tādēļ jau nākamajā svētdienā turiet īkšķus par savējiem un arī balsojiet par tiem! Vakar kopumā tika saņemtas vairāk kā 14 000 balsis un, jāatzīst, ka daudzu koru balsojums bija ļoti, ļoti tuvs. Tādēļ jautājums – kurš no reģioniem uzvarēs, kļūst jo aktuālāks!

Žūrijas pārstāvji

Vakar žūrijas godā bija trīs spēcīgas personības – Dziesmu svētku virsdiriģents, Dziesmu svētku biedrības valdes loceklis, dziedošs vairāku koru vadītājs Ivars Cinkuss, Latvijas Nacionālā teātra aktrise, seriāla Ugunsgrēks Ritas lomas atveidotāja Marija Bērziņa un diriģents, Dziesmu svētku virsdiriģents, Koru Kari 2 pastāvīgais, stingrais un vienmēr taisnīgais žūrijas pārstāvis Ints Teterovskis. Visi žūrijas pārstāvji bija maksimāli objektīvi, godīgi un atklāti dalījās savās pārdomās un koristu raisītajās emocijās. Kā īpašie vakara viesi bija muzikālā apvienība Keksi – viņi sniedza brīnišķīgu muzikālu pārsteigumu un bija kā patīkams šova noslēgums!


Šo svētdien, 18.oktobrī, Formulas 1 tiešraides dēļ Koru kari 2 sāksies nedaudz vēlāk - 21:00 TV3!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV