Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Atbalstītāji ar ovācijām sagaida Jelgavas tirkizzilās krāsas kori

Kristīne Tjarve, 15.10.2009. 11:42

Otrdien, 13.oktobrī Jelgavas Kultūras namā Jelgavas Tirkizzilās krāsas koris un Žoržs Siksna tikās ar saviem atbalstītājiem. Tikšanos organizēja Karūna sadarbībā ar digitālās satelīttelevīzijas operatoru VIASAT.
Atbalstītāji ar ovācijām sagaida Jelgavas tirkizzilās krāsas kori

Pasākuma norises vietā jau labu laiku pirms plkst. 19:00 pulcējās ap piecdesmit kora līdzjutēju un fanu. Jelgavas Tirkizzilā kora dalībnieki uz Jelgavas Kultūras nama skatuves uznāca, dziedot šova Koru kari2 himnu „Jau dziesma skan” un tika sagaidīti ar vētrainiem aplausiem. Pēc dziesmas, ar ko katru svētdienu sākas TV šovs Koru kari, kurā Jelgavas koris piedalās labdarības vārdā, lai galveno balvu veltītu tautā iemīļotās latviešu dziedātājas Noras Bumbieres pieminekļa izveidei, Žoržs Siksna pateicās klātesošajiem par līdzšinējo atbalstu un uzslavēja sava kora dalībniekus, kuri ir ļoti talantīgi un labi dzied, godam pārstāvot savu pilsētu šajā sacensībā. Savukārt, Jelgavas Tirkizzilā kora kormeistars Ingus Leilands izteica sajūsmu, ka viņi tik ilgi noturējušies šovā pateicoties savam atbalstītāju pulkam, kā arī pastāstīja, ka lielu ieguldījumu priekšnesumu sagatavošanā sniedz arī horeogrāfe Annika Andersone.

Pasākuma laikā kora dalībnieki vairākkārt tika sveikti ar ovācijām, tika lūgti autogrāfi un kopā dziedātas dziesmas. Ingus Leilands atbildēja arī uz atbalstītāju jautājumiem gan par dziesmu izvēles procesu, gan par mēģinājumiem. Jāpiebilst, ka liela daļa atbalstītāju savā apģērbā bija izmantojuši kādu akcentu Jelgavas kora tirkizzilajā krāsā. Klātesošajiem bija iespēja aktīvi piedalīties dažādos konkursos, kuros viņi laimēja gan Karūna šokolādi, gan VIASAT veicināšanas balvas un viens laimīgais dosies uz šova tiešraidi Rīgā. Tāpat atbalstītāji izmantoja iespēju nodot video sveicienus Jelgavas Tirkizzilās krāsas korim, jo jau tuvākajā laikā varēs aplūkot arī portālā www.tv3.lv, kā arī vērot televīzijas ekrānos kādā no nākamajām šova pārraidēm.

Viena no kora atbalstītājām, Sandra pēc tikšanās ar Jelgavas Tirkizzilās krāsas kori atzina, ka šis pasākums bijis sirsnīgs un radījis pozitīvas emocijas. Uz jautājumu, kādēļ kundze apmeklēja šo pasākumu, viņa minēja: „Man patīk dziedāšana, pati dziedu divos koros, tādēļ arī mani saista Jelgavas koris un tā vadītāji – Žoržs Siksna un Ingus Leilands, kuri abi ir ļoti talantīgi cilvēki. Katru svētdienu vēroju šī kora priekšnesumus TV ekrānā un līdz pat šim brīdim liekas, ka viņi ir vislabākie!”

Savukārt, Ingus Leilands atzina, ka tikšanās ar atbalstītājiem deva pozitīvas emocijas un pacilātu garastāvokli, lai gatavotu priekšnesumus nākamajiem šova priekšnesumiem. „Sakām paldies visiem, kuri mums veltīja smaidus un patiesas emocijas.”

Ik svētdienu plkst. 20.00 Latvija aiztur elpu TV3 dziedāšanas šova Koru Kari 2 kaislībām. Dalībnieki ar skanīgiem, krāšņiem un patiesi aizraujošiem priekšnesumiem cīnās par 15 000 eiro lielu balvu, ko uzvarējušais koris dāvās labdarības mērķim, kas pilsētai un tās iedzīvotājiem ir būtisks.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV