Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Pirms sadziedāšanās - kopīgs basketbola mačs

Marta Zandersone, 15.10.2009. 13:46

Koru Karos 2 vairs palikuši tikai pieci kori un tie ikdienas daudz laika pavada mēģinājumos, lai sagatavotu labāko un pārdomātāko priekšnesumu TV3 skatītājiem svētdienas vakaram! Tomēr šis muzikālais šovs nav tikai cīņa, tā ir arī kopā būšana un vienots prieks, sniedzot patīkamus mirkļus klausītājiem un skatītājiem. Un, lai koristi pirms svētdienas sīvās cīņas pavadītu kopā līksmus mirkļus, sestdien visi kopā uzspēlēs basketbolu! Un jau nākamajā dienā visi tiksies TV3 filmēšanas laukumā, lai mērotos dziesmām un šovu turpinātu labākie! Jo arī šajā svētdienā kāds no pilsētu pārstāvjiem šovu Koru Kari 2 atstās! Iegaumējiet, šo svētdien, 18.oktobrī Formulas 1 tiešraides dēļ Koru kari 2 sāksies nedaudz vēlāk - 21:00 TV3!
Pirms sadziedāšanās - kopīgs basketbola mačs

Pirms cīņas, draudzības spēle!

Kā zināms, TV3 šovs Koru Kari 2 nav tikai sīva dziesmu cīņa, bet arī patīkama kopā būšana, kas sniedz daudz prieka mirkļu ne tikai skatītājiem, bet arī pašiem dalībniekiem. Tādēļ, lai vairotu vienotību lielajā Koru Kari 2 dalībnieku saimē, šo sestdien, 17.oktobrī 13.00 Rīgas Hanzas vidusskolā tiek organizēts koru basketbola turnīrs. Jāatzīst, ka atsaucība ir liela gan no izbalsoto dalībnieku, gan no šovā esošo koru puses.

Priekšnesumi dubultā

Bet dienu pēc draudzības spēles, TV3 filmēšanas laukumā tiksies pieci palikušie kori, kuri izpildīs dziesmas disko, popa un šlāgera stilā. Tāpat dzirdēsiet arī dziesmas no jau esošā koru repertuāra - tātad kopumā jau divas dziesmas katra kora izpildījumā.

Šova video sižetos varēs ielūkoties Koru Kari 2 aizkulisēs un redzēt kā top dalībnieku krāšņie un izdomas bagātie tērpi, dalībnieku grims un matu sakārtojumi. Varēsiet iepazīties ar cilvēkiem, kuri rūpējas, lai dalībnieki svētdienu vakaros izskatītos tik žilbinoši un kopējam tēlam atbilstoši.

Žūrija atkal dziedās

Ik nedēļu liela interese tiek izrādīta par žūrijas sastāvu un arī šajā reizē vērtētāju godā būs ievērojama personība, mūziķe un pirmā Koru Kari šova pārstāve – Ieva Akurātere.  Kopā ar viņu būs vienmēr taisnīgais un stingrais Ints Teterovskis, kurš pēdējā Koru Kari 2 tiešraidē gluži vai taisnojās, kādēļ ir tik objektīvs un tādēļ kādam šķietami strikts. Pagaidām trešais žūrijas pārstāvis netiek atklāts. Šova noslēgumā kopā ar kopkori uzstāsies žūrijas pārstāve, skanīgās balss īpašniece Ieva Akurātere un Raimonds Bartaševics, kurus pie klavierēm papildinās Juris Kulakovs.


Šo svētdien, 18.oktobrī Formulas 1 tiešraides dēļ Koru kari 2 sāksies nedaudz vēlāk - 21:00 TV3!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV