Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Atbalstītājiem būs iespēja tikties ar Madonas zaļo kori

Kristīne Tjarve, 15.10.2009. 18:35

Karūna sadarbībā ar digitālās satelīttelevīzijas operatoru VIASAT oktobrī organizē fanu tikšanos ar TV3 šova Koru Kari2 dalībniekiem Latvijas reģionos. Septītā no tām notiks jau š.g. 20. oktobrī Madonā plkst. 18.00 Madonas Kultūras namā, kur atbalstītājiem būs iespēja tikties ar dziedātājas Ieva Krēvicas vadīto Zaļo Meža kori.
Atbalstītājiem būs iespēja tikties ar Madonas zaļo kori

Šī tikšanās būs lieliska iespēja kora atbalstītājiem un faniem atbalstīt savus favorītus, vakara gaitā piedalīties dažādās aktivitātēs un konkursos, laimējot ielūgumus uz pašu šova tiešraidi Rīgā, 25 kg gardās Karūna šokolādes un VIASAT veicināšanas balvas. Turklāt būs iespējams saņemt autogrāfus un uzdziedāt kopā ar šova dalībniekiem. Interesenti varēs arī nodot īpašus video sveicienus, kurus varēs aplūkot interneta portālā www.tv3.lv Koru Kari2 sadaļā, bet dažus sveicienus - arī televīzijas ekrānos. Pasākumā piedalīsies Madonas Zaļā kora zvaigzne Ieva Krēvica.

Aigars Siliņš, Kraft Foods biznesa vadītājs Latvijā: „Mums ir patiess prieks organizēt koru tikšanos ar viņu atbalstītājiem Latvijas reģionos, dodot iespēju iepazīt vienam otru tuvāk un saņemt uzmundrinājumus, kas ir ļoti nepieciešami visiem dziedātājiem. Lai sniegtu vēl vairāk enerģijas un spēka gan koru dalībniekiem, gan viņu atbalstītājiem, šajā dziedāšanas maratonā lieliski noderēs Karūna gardā šokolāde.”

Valts Ermansons, VIASAT Latvija vadītājs: ”Esam gandarīti par izveidojušos sadarbību, kas dod iespēju faniem sastapt un iepazīt savus favorītus klātienē. Tā ir unikāla iespēja padarīt šova dalībniekus vēl tuvākus iedzīvotājiem visā Latvijā, kas entuziastiski viņus atbalsta pie TV ekrāniem. Turklāt klātbūtne visos Latvijas reģionos iet roku rokā ar mūsu kompānijas solījumu – nodrošināt digitālās satelīttelevīzijas pieejamību visā Latvijā.”

Pateicoties Karūna un VIASAT sadarbībai, fani arī citās pilsētās Latvijā bija aicināti atbalstīt savu kori tikšanās reizēs. Fanu tikšanās ir notikušas Valmierā ar Valmieras Dzelteno kori, Jēkabpilī ar Jēkabpils zilās krāsas kori un viņu vadītāju Aigaru Grāveru, Preiļos ar Preiļu rozā krāsas kori un viņu vadītāju Ilonu Bageli, Cēsīs ar Ingu Ulmani un Cēsu baltās krāsas kori un Jelgavā ar Jelgavas tirkizzilās krāsas kori un ekstravaganto Žoržu Siksnu.

Ik svētdienu plkst. 20.00 Latvija aiztur elpu TV3 dziedāšanas šova Koru Kari 2 kaislībām. Dalībnieki ar skanīgiem, krāšņiem un patiesi aizraujošiem priekšnesumiem cīnās par 15 000 eiro lielu balvu, ko uzvarējušais koris dāvās labdarības mērķim, kas pilsētai un tās iedzīvotājiem ir būtisks.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV