Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Koru Karos 2 vairs tikai četri kori

Marta Zandersone, 19.10.2009. 11:59

TV3 muzikālajā šovā Koru Kari 2 pēc vakardienas tiešraides un balsojuma palikuši vairs tikai četru pilsētu pārstāvji – Jelgavas Tirkīza, Madonas Zaļais, Liepājas Violetais un Jēkabpils Zilās krāsas koris. Šovu diemžēl nācās atstāt Preiļu Rozā krāsas korim Ilonas Bageles vadībā, bet jau pavisam drīz viņa atkal būs šova studijā, lai cīnītos par iespēju atgriezties Koru karos 2. Kori vakar pirmo reizi uzstājās ar divām dziesmām un tās skanēja patiesi koši un iepriecināja gan klātesošos, gan skatītājus pie TV3 ekrāniem. Sekojiet tam, kādus jaunus priekšnesumus un pārsteigumus koristi būs sarūpējuši jau šo svētdien, 25.oktobrī 20:00 Koru Karos 2 TV3.
Koru Karos 2 vairs tikai četri kori

Dziesmas dubultā – prieka vairāk

Vakar jau sesto reizi TV3 Koru Kari 2 studijas tiešraidē tikās pieci radoši, spilgti un enerģijas bagāti kori, kuri cīnījās par iespēju turpināt šovu. Vakar skatītāji varēja baudīt divas dziesmas katra kora izpildījumā – vienu jaunu un nedzirdētu, bet otru no jau sniegtā repertuāra. Jāatzīst, ka visi kori bija rūpīgi gatavojušies šai tiešraidei un skatītājiem sniedza pārdomātus priekšnesumus gan skanējuma, gan vizuālā baudījuma ziņā. Un šovā jau dzirdētās dziesmas tika papildinātas un uzlabotas, lai priecētu vēl vairāk. Visi šie pūliņi un centieni sniedza augstus žūrijas vērtējumus, tomēr tas nepasargāja Preiļu Rozā kori Ilonas Bageles vadībā, kuri šovu līdz 1.novembrim atstāja.

Vakar dzirdējāt un redzējāt

Šajā reizē korus vadīja disko, popa un šlāgera tematika. Kā pirmie uz skatuves kāpa Jelgavas Tirkīza koris Žorža Siksnas vadībā un skatītājus priecēja karnevāla noskaņās. Pēc viņiem skatuvi iekaroja Preiļu Rozā koris Ilonas Bageles virsvadībā, kuri uzbūra skaistu rozā sapni. Tad ar dziesmu priecēja Aigara Grāvera vadītais Zilās krāsas koris, kuri pārsteidza ar skanīgu priekšnesumu, kurš vienoja tik dažādos dalībniekus. Kā nākamie uz skatuves kāpa liepājnieki Andra Ērgļa vadībā, kurš nebaidās eksperimentēt un arī pārsteigt ar savu vizuālo tēlu. Un jauno dziesmu sniegumu noslēdza Madonas Zaļais koris, kuru vada šarmantās un skanīgās balss īpašniece Ieva Kerēvica. Šis koris atgādināja, ka Neskatoties ne uz ko, dzīve ir skaista!

Pēc tam visi kori uzstājās ar jau dzirdētām, bet papildinātām un uzlabotām dziesmām. Arī šajos priekšnesumos tika ievērota izlozētā secība un pirmie uz skatuves uzstājās Jelgavas Tirkīza koris ar dziesmu Teic, kur zeme tā. Pēc tam ar dziesmu Caravan uzstājās Preiļu Rozā koris. Kā nākamie uz skatuves kāpa Aigara Grāvera vadītais Jēkabpils Zilās krāsas koris ar dziesmu Cauri pilsētai. Viņiem sekoja Liepājas Violetais koris, kuri skatītājiem ļāva baudīt Vai tā var būt skanējumu. Un šovu noslēdza Madonas Zaļais koris Ievas Kerēvicas vadībā, kuri uzstājās ar dziesmu Tikai tā.

Arī šoreiz žūrijā dzied  

Gluži par ieradumu kļuvis tas, ka kāds no žūrijas pārstāvjiem šova noslēgumā vienojas kopīgā dziesmā ar Koru Kari 2 kopkori. Un arī vakardiena nebija izņēmums, kad skatītājus priecēja žūrijas pārstāve Ieva Akurātere, kurai piebalsoja Raimonds Bartaševics, un dziedātājus pie klavierēm pavadīja Juris Kulakovs. Kas zina – vai arī šajā svētdienā žūrija vienosies kopīgā dziesmā ar Koru Kari 2 kopkori?!


Koru kari 2 jau svētdien, 25.oktobrī 20:00 TV3!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV