Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

LNT projektu „Dziedošās ģimenes” atstāj Dukuru ģimene

Zane Pētersone, 19.10.2009. 14:03 | komentāri (3)

Vakar, 18. oktobrī, projektā „Dziedošās ģimenes” LNT kanāla tiešraidē bija jūtama īpaši jautra atmosfēra, jo 7 dziedošās ģimenes priecēja mūs visus ar dažādām joku dziesmām. Vakar pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma zemāko punktu skaitu ieguva un projektu atstāja vieni no skanīgākajiem projekta dalībniekiem - Dukuru ģimene no Cēsu rajona Raiskuma.
LNT projektu „Dziedošās ģimenes” atstāj Dukuru ģimene

Dukuru ģimenes tēvs pēc izbalsošanas teica: „Mēs neticējām, ka tiksim tik tālu. Es esmu lepns par savu ģimeni, par saviem bērniem, ka mēs tik tālu tikām un uzstājāmies. Pateicos visiem, žūrijai, skatītājiem, grupai, Laurim un pārējām ģimenēm par pienācīgu konkurenci.”

Taču uz ilgu laiku Dukuru ģimene skatuvi neatstāj, jo jau šo svētdien, 25. oktobrī, plkst. 20:20 LNT ēterā „Dziedošo ģimeņu” projekta ietvaros notiks „Atpakaļ atgriešanās koncerts”, kurā uzstāsies gan tās ģimenes, kuras turpina dalību projektā, gan tās 6 ģimenes, kuras šobrīd ir atstājušas projektu „Dziedošās ģimenes”, jo saņēmušas zemāko skatītāju un žūrijas kopvērtējumu. Un tikai jūs, mīļie skatītāji, noteiksiet, kura no ģimenēm saņems iespēju atgriezties šī rudens sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos! Ģimenes, kuras spēkosies skanīgumā par iespēju atgriezties projektā ir Tīsu ģimene no Talsiem, Krastiņu ģimene no Valmieras, Eglīšu ģimene no Alūksnes, Beitiku ģimene no Limbažu rajona Pāles, Sudmaļu ģimene no Liepājas un Dukuru ģimene no Cēsu rajona Raiskuma.

Sajūti ģimenes mīlestību, patiesas emocijas un dziedi kopā ar Latvijas stiprākajām un skanīgākajām ģimenēm! Tiekamies svētdien, 25. oktobrī, LNT kanālā plkst. 20:20 Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV