Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Šo svētdien LNT projekta „Dziedošās ģimenes” ietvaros notiks „Atpakaļ atgriešanās koncerts”

Zane Pētersone, 22.10.2009. 12:46

Šo svētdien, 25. oktobrī, plkst. 20:20 projektā „Dziedošās ģimenes” LNT kanāla tiešraidē būs iespēja dzirdēt 12 dziedošo ģimeņu uzstāšanos. Ar skaistām dziesmām uzstāsies gan tās 6 ģimenes, kuras turpina dalību projektā, gan arī tās 6 dziedošās ģimenes, kuras projektu šobrīd ir atstājušas. Un tikai jūs, mīļie skatītāji, noteiksiet, kura no 6 ģimenēm, kas šobrīd ir atstājušas projektu, saņems iespēju atgriezties šī rudens sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos!
Šo svētdien LNT projekta „Dziedošās ģimenes” ietvaros notiks „Atpakaļ atgriešanās koncerts”

Ģimenes, kuras spēkosies skanīgumā par iespēju atgriezties projektā ir Tīsu ģimene no Talsiem, Krastiņu ģimene no Valmieras, Eglīšu ģimene no Alūksnes, Beitiku ģimene no Limbažu rajona Pāles, Sudmaļu ģimene no Liepājas un Dukuru ģimene no Cēsu rajona Raiskuma.

Tīsu ģimene izpildīs dziesmu „Kā lai tev izstāstu?”, Krastiņu ģimene dziedās dziesmu „Vējš aiziet raudādams”, Eglīšu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Dzīvīte”, Beitiku ģimene izpildīs dziesmu „Pieklauvē”, Sudmaļu ģimene dziedās dziesmu „Tik Tev” un Dukuru ģimene uzstāsies ar dziesmu „Feeling good”.

Ģimenes, kuras turpina dalību projektā, šonedēļ arī mūs visus priecēs ar aizraujošām un skanīgām dziesmām, taču par šīm ģimenēm šo svētdien nevarēs balstot, jo tās visas redzēsim arī nākamnedēļ. Legzdiņu māsas šo svētdien dziedās dziesmu „Likteņa sūtnis”, Riču ģimene pārsteigs ar dziesmu „Par pēdējo lapu”, Igauņu ģimene izpildīs dziesmu „Kad es dzimu”, Vītolu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Nothing else mathers”, Grīnhofu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Pirmās sniegpārsliņas” un Eriņu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Zemei un dziesmai”. 

Vēl tikai līdz svētdienai. 25. oktobrim, vari paspēt nobalsot par 1. novembra raidījuma dziesmām, jo tad tiks izpildītas tikai skatītāju izvēlētas dziesmas. Ieej projekta „Dziedošās ģimenes” sadaļā LNT mājas lapā, kreisajā pusē pie sadaļas "Nedēļas jautājums" rotējošā secībā katrai ģimenei tiek piedāvātas 3 dziesmas. Lai nobalsotu, jāizvēlas, tavuprāt, labākā vai interesantākā dziesma, kuru vēlētos dzirdēt attiecīgās ģimenes izpildījumā. Rezultāti tiks apkopoti un katrai ģimenei tiks noskaidrota viena dziesma, par kuru būs visvairāk balsu.

Sajūti ģimenes mīlestību, patiesas emocijas un dziedi kopā ar Latvijas stiprākajām un skanīgākajām ģimenēm! Tiekamies svētdien, 25. oktobrī, LNT kanālā sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV