Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Dziedošajās ģimenēs" atgriežas skanīgā Dukuru ģimene

Zane Pētersone, 26.10.2009. 10:33

Vakar, 25. oktobrī, Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos nosirsinājās – Atgriešanās koncerts, tādēļ uz „Dziedošo ģimeņu” skatuves un LNT kanālā tiešraidē  bija iespēja dzirdēt 12 dziedošās ģimenes! Ar skaistām dziesmām un pārdomātiem priekšnesumiem uzstājās gan tās sešas ģimenes, kuras turpina dalību projektā, gan arī tās sešas dziedošās ģimenes, kuras dziedāšanas svētkus bija uz kādu brīdi atstājušas. Šoreiz lēmumu, kurai ģimenei atgriezties projektā pieņēma tikai skatītāji! Tikai skatītāju balsojums noteica, ka otru iespēju, turpināt skanīgo sacensību sirsnīgākos dziedāšanas svētkos, ieguva Dukuru ģimene no Cēsu rajona Raiskuma.
"Dziedošajās ģimenēs" atgriežas skanīgā Dukuru ģimene

„Mēs jūtamies kā jauna Ginesa rekorda priekšā, jo katru nedēļu mēs esam spiesti pārspēt paši sevi, pārspēt pārējās ģimenes, jo tas tomēr ir konkurss, kaut arī mēs viņus visus ļoti mīlam. Šis mūsu pēdējais priekšnesums emocionāli bija ārkārtīgi spēcīgs no mūsu puses”, uzzinot par balsojuma rezultātiem, sacīja Dukuru ģimene.

Līdz ar to, jau šo svētdien skanīgo sacensību turpinās septiņas ģimenes. Šī bija vienīgā otrā iespēja kādai no izbalsotajām ģimenēm iekļūt atpakaļ projektā „Dziedošās ģimenes” un, nu jau nedaudz vairāk nekā pēc mēneša mēs uzzināsim, kura kļūs par Latvijas dziedošāko un skatītāju iemīļotāko ģimeni! Šo svētdien, 1. novembrī, ģimenes izpildīs skatītāju izvēlētas dziesmas. Veselu nedēļu, LNT mājas lapā skatītājiem bija iespēja balsot par dziesmām, kuras vēlējās dzirdēt dziedošo ģimeņu izpildījumā. Šobrīd tiek apkopoti balsojuma rezultāti, lai dziedošās ģimenes varētu sākt gatavoties šīs svētdienas koncertam!

Šo svētdien mūs priecēs: Grīnhofu ģimene, Vītolu ģimene, Eriņu ģimene, Riču ģimene, Legzdiņu māsas, Igauņu ģimene un Dukuru ģimene.

Sajūti ģimenes mīlestību, patiesas emocijas un dziedi kopā ar Latvijas stiprākajām un skanīgākajām ģimenēm! Tiekamies svētdien, 1. novembrī, plkst.20:20 LNT kanālā sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV