Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Visi izbalsotie kori sasparojas otrajai iespējai

Marta Zandersone, 26.10.2009. 14:01

TV3 šovā Koru Kari 2 palikuši vairs tikai trīs pilsētu pārstāvji – Jelgavas Tirkīza, Madonas Zaļais un Jēkabpils Zilās krāsas koris, jo vakar šovu nācās atstāt Liepājas Violetās krāsas korim Andra Ērgļa vadībā. Bet jau svētdien viņš kopā ar pārējiem līdz šim izbalsotajiem koriem atkal būs šovā, lai mēģinātu atgriezties Koru karos 2. Un kas vēl īpašs – svētdien balsošanas laikā iegūtie līdzekļi tiks veltīti visu astoņu pilsētu izvēlētajiem labdarības mērķiem. Sekojiet visu radošo un krāsaino koristu priekšnesumiem un balsojiet par kori, kuram atgriezties – to noteiks tikai un vienīgi skatītāju balsis un atbalsts! Īpašā Koru Kari 2 tiešraide jau svētdien, 1.novembrī 20:00 TV3.
Visi izbalsotie kori sasparojas otrajai iespējai

Jo tālāk, jo labāk

Vakar TV3 Koru Kari 2 studijā tiešraidē tikās četri spilgti un enerģijas pilni kori, kuri cīnījās par iespēju iekļūt šova ceturtdaļfinālā. Katrs koris skatītājiem dāvāja divu dziesmu priekšnesumus – vienu jaunu un nedzirdētu, bet otru no jau sniegtā repertuāra, papildinātu un uzlabotu. Bija jūtams, ka šova dalībnieki uz skatuves jūtas daudz drošāk un pārliecinošāk, ko pamanīja un uzslavēja arī allaž stingrais un taisnīgais žūrijas pārstāvis Ints Teterovskis. Tomēr Koru Karu 2 noteiktumi paliek nemainīgi un kādam no koriem šovs bija jāatstāj – šī svētdiena bija liktenīga Liepājas Violetajam korim. Bet koristi daudz nebēdāja, jo jau šajā svētdienā viņi kopā ar pārējiem līdz šim izbalsotajiem koriem tiksies Koru kari 2 studijā, lai cīnītos par iespēju atgriezties šovā. To, kuram no koriem atgriezties (Rīgas Sarkanais, Cēsu Baltais, Valmieras Dzeltenais, Preiļu Rozā vai Liepājas Violetais koris), noteiks tikai un vienīgi skatītāji! Un kas vēl īpašs – svētdien balsošanas laikā iegūtie līdzekļi tiks veltīti visu astoņu pilsētu izvēlētajiem labdarības mērķiem.

Roks ļauj vaļu emocijām

Šajā reizē koristi ļāvās roka impulsiem un noskaņām, kā arī uzstājās ar jau dzirdētām dziesmām, papildinot un uzlabojot to. Kā pirmie uz skatuves kāpa Madonas Zaļais koris Ievas Kerēvicas vadībā un skatītājiem dāvāja Igo dziesmu Vēstule. Pēc Zaļā kora skatuvi iekaroja Liepājas Violetais koris Andra Ērgļa virsvadībā, kuri izplosījās iedomātā vilcienā, atceroties notikumus, kas iemūžināti filmā Vai viegli būt jaunam? Pie bungām šajā reizē sēdās pats kora vadītājs Andris Ērglis un ļāva saviem  koristiem iztrakoties no sirds. Tad ar dziesmu priecēja Žorža Siksna vadītais Tirkīza koris, kuri bija sagatavojuši skanīgu un emocionālu priekšnesumu, kurā jo īpaši izcēlās 16 gadus jaunā vokāliste Anete Kotoviča. Un jauno dziesmu piedāvājumu noslēdza Jēkabpils Zilās krāsas koris, kuri emocionālās noskaņās izdziedāja Opus Pro dziesmu Mīļais.

Pēc tam visi kori uzstājās ar jau dzirdētām, bet papildinātām un uzlabotām dziesmām. Arī šajos priekšnesumos tika ievērota izlozētā secība un pirmie uzstājās Madonas Zaļais koris ar dziesmu Adiemus. Pēc tam ar dziesmu Tiz mene pidmanula uzstājās Liepājas Violetais koris. Kā nākamie uz skatuves kāpa Žorža Siksnas vadītais Tirkīza koris ar dziesmu Muļķe sirds, kas vienlaikus arī bija saprotama kā atvainošanās par muļķa sirdi, bez kuras jau nevarot dzīvot. Un šovu noslēdza Jēkabpils Zilās krāsas koris Aigara Grāvera vadībā, kuri uzstājās ar dziesmu Proud Mary.

Žūrija šoreiz nedzied  

Vakar žūrijas godā bija redzami trīs cienījami kungi – vienmēr taisnīgais un stingrais Ints Teterovskis, objektīvais Star FM raidījuma Zoopasta režisors Kārlis Anitēns un nopietni nenopietnais TV3 seriāla UgunsGrēks aktieris Andris Bērziņš. Un īpašā viešņa studijā bija skaistās balss īpašniece Marija Naumova, kura vienojās kopīgā dziesmā ar visiem Koru Karu 2 dalībniekiem.

Satieciet visus korus jau svētdien, 1.novembrī 20:00 Koru Karos 2 TV3!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV