Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

LNT šovā „Latvijas Princese 2009” dalībnieču talantus vērtēs aktieri Intars Rešetins un Rolands Zagorskis

Zane Pētersone, 28.10.2009. 09:50

Šo sestdien, 31. oktobrī, plkst. 21:15 kanālā LNT šova „Latvijas Princese 2009” dalībniecēm būs jāpārsteidz skatītājus un ekspertus ar saviem talantiem! Šajā sērijā ekspertu lomā būs aktieri Intars Rešetins un Rolands Zagorskis. Un vēl, šo sestdien notiks arī iekšējais balsojums par to, kurai meitenei šovs ir jāpamet! Balsojuma rezultāti būs šokējoši.
LNT šovā „Latvijas Princese 2009” dalībnieču talantus vērtēs aktieri Intars Rešetins un Rolands Zagorskis

Šova „Latvijas Princese 2009” sestdienas sērijā dalībnieces demonstrēs savus īpašos talantus, ar kuriem centīsies pārsteigt gan TV skatītājus, gan klātesošos ekspertus. Simona Kubasova pārsteigs visus ar īpašu performanci – viņa pūtīs uguni! Veronika Debese un Nika Linde liks lietā savas prasmes gardu ēdienu gatavošanā, savukārt Sanita Kubliņa demonstrēs savas iemaņas make – up mākslā. Karīna Šmite un Ilze Mirte mēģinās pārsteigt ekspertus ar dziedāšanu, bet Alise Piterniece stāstīts par saviem sasniegumiem basketbolā un rādīs paraugdemonstrējumus. Olga Petrova stāstīs par smilšu terapiju un kopā ar citām šova dalībniecēm veidos krāsainus smilšu dekorus.

Šova dalībniecēm būs jākāpj uz īstas skatuves, lai demonstrētu savu talantu. Dažas skatuve nobiedēs, savukārt, citas jutīsies kā zivs ūdenī. Vai princeses pārsteigs ekspertus Intaru Rešetinu un Rolandu Zagorski un atkausēs viņu sirdis, vai gluži pretēji, - ekspertu teiktais liks ritēt princešu asarām?

Un vēl, šo sestdien šovā norisināsies iekšējais balsojums, par to, kurai no meitenēm šovs būs jāpamet! Jau šova iepriekšējās sērijās meitenes neslēpa, ka viņu starpā izveidojušās divas frontes. Kuras princeses sapnis par titulu sagrūs šo sestdien? Kuru izbalsos pārējās šova dalībnieces - nepiemērotāko titulu pretendenti vai sīvāko konkurenti?

Kas uzvarēs – skaistums, atjautība, grācija vai viltība? Skaties šovu „Latvijas Princese” sestdien plkst. 21:15 kanālā LNT!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV