Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Šo svētdien Latvijas dziedošo ģimeņu svētkos skanēs skatītāju izvēlētas dziesmas

Zane Pētersone, 30.10.2009. 10:13

Šonedēļ, 1. novembrī, plkst. 20:20 projektā „Dziedošās ģimenes” LNT kanāla tiešraidē skanēs tikai skatītāju izvēlētas dziesmas, par kurām pagājušajā nedēļā varēja balsot projekta „Dziedošās ģimenes” mājas lapā. Šo svētdien dzirdēsim septiņu dziedošo ģimeņu uzstāšanos.
Šo svētdien Latvijas dziedošo ģimeņu svētkos skanēs skatītāju izvēlētas dziesmas

Pagājušajā nedēļā, apmeklējot projekta „Dziedošās ģimenes” sadaļu LNT mājas lapā, bija iespēja balsot par dziesmām, kuras skatītāji vēlējās dzirdēt 1. novembra raidījumā. Katrai ģimenei tika piedāvātas 3 dziesmas, no kurām skatītājiem bija jāizvēlas viena labākā vai interesantākā, kuru vēlētos dzirdēt attiecīgās ģimenes izpildījumā. Kopā tika saņemtas vairāk nekā 79 000 balsis un katrai ģimenei tika noskaidrota viena dziesma, par kuru skatītāji bija sabalsojuši visvairāk!

Un pēc skatītāju vēlēšanās, šo svētdien Legzdiņu māsas dziedās dziesmu „Uz Tobāgo”, Riču ģimene pārsteigs ar dziesmu „Bamboleo”, Igauņu ģimene izpildīs dziesmu „Dzeltenie aizkari”, Vītolu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Lūgšana”, Grīnhofu ģimene dziedās dziesmu „Dzērvenīt”, Eriņu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Balerīna” un Dukuru ģimene dziedās dziesmu „Dzīve bez apstājas”.  

Projekta žūrijā, kā ierasts, skatītājus priecēs iemīļotie žūrijas pārstāvji - komponists un pianists Uldis Marhilevičs, Maestro Raimonds Pauls un LNT sirsnīgo labestības projektu „Labestības diena” un „Eņģeļi pār Latviju” vadītāja Katrīne Pasternaka.

Sajūti ģimenes mīlestību, patiesas emocijas un dziedi kopā ar Latvijas stiprākajām un skanīgākajām ģimenēm! Tiekamies svētdien, 1. novembrī, LNT kanālā sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV