Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Sirsnīgos Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkus atstāj Grīnhofu ģimene

Zane Pētersone, 02.11.2009. 10:39

Vakar, 1. novembrī, plkst. 20:20 Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos LNT kanāla tiešraidē septiņas dziedošās ģimenes izpildīja skatītāju izvēlētas dziesmas. Vakar pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma zemāko punktu skaitu ieguva un projektu atstāja Grīnhofu ģimene no Ogres, kura izpildīja dziesmu „Dzērvenīt”.
Sirsnīgos Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkus atstāj Grīnhofu ģimene

„Man ir pārsteidzoša viegluma sajūta, jo darbs ir padarīts gana liels. Ir iemantota daudzu skatītāju mīlestība. Paldies visiem, kuri mūs atbalstīja, un paldies arī visiem balsotājiem, - sirsnīgs paldies visiem,” pēc izbalsošanas sacīja sirsnīgā Grīnhofu ģimene.

Projekta žūrijā skatītājus priecēja iemīļotie žūrijas pārstāvji - komponists un pianists Uldis Marhilevičs, Maestro Raimonds Pauls un LNT sirsnīgo labestības projektu „Labestības diena” un „Eņģeļi pār Latviju” vadītāja Katrīne Pasternaka.

Bet jau šo svētdien, 8. novembrī, plkst. 20:20 projekta „Dziedošās ģimenes” raidījums būs īpašs, jo sešas dziedošās ģimenes izpildīs Raimonda Paula dziesmas. Izpildīt priekšnesumus ģimenēm palīdzēs pats Maestro, tādēļ viņa vietā šonedēļ žūrijā būs cits žūrijas pārstāvis. Kurš tas būs, lai pagaidām paliek noslēpums.

Skanīgo sacensību par „Latvijas dziedošākās ģimenes” titulu šo svētdien turpinās: Vītolu ģimene no Madonas rajona Liezēres pagasta, Eriņu ģimene no Rēzeknes rajona Dricāniem, Riču ģimene no Rīgas, Legzdiņu ģimene no Dobeles rajona Jaunbērzes, Dukuru ģimene no Cēsu rajona Raiskuma un Igauņu ģimene no Rēzeknes rajona Gaigalavas.

Sajūti ģimenes mīlestību, patiesas emocijas un dziedi kopā ar Latvijas stiprākajām un skanīgākajām ģimenēm! Tiekamies svētdien, 8. novembrī, plkst.20:20 LNT kanālā sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes”!

Foto: Felicija Survilo

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV