Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Šo svētdien Latvijas dziedošo ģimeņu svētkos skanēs tikai Raimonda Paula dziesmas

Zane Pētersone, 04.11.2009. 14:33

Šonedēļ, 8. novembrī, plkst. 20:20 sirsnīgajos Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos valdīs īpaši mīļa atmosfēra, jo sešas dziedošās ģimenes izpildīs tikai un vienīgi maestro Raimonda Paula dziesmas. Turklāt pats maestro būs uz skatuves kopā ar ģimenēm, bet viņa vietu žūrijā ieņems šarmantā aktrise Rēzija Kalniņa.
Šo svētdien Latvijas dziedošo ģimeņu svētkos skanēs tikai Raimonda Paula dziesmas

Raimonds Pauls kopā ar dziedošajām ģimenēm šīs nedēļas raidījumam ir gatavojies īpaši - maestro pats izvēlējās dziesmas, ko izpildīs katra ģimene un kopā ar tām gatavo īpašus priekšnesumus, lai iepriecinātu jūs – mīļie skatītāji!

Arvīds Babris, „Dziedošo ģimeņu” režisors: „Maestro jau no augusta beigām ir uzmanīgi vērojis katru ģimeni ar mērķi tieši izvērtēt, kāda stila dziesma piestāvētu katrai no tām; vērā tika ņemts gan katra dalībnieka skatuviskais temperaments, gan vokālā varēšana, gan jau ģimenes esošais repertuārs un tā stilistika, gan pat ģimenes vēsturiskās saknes un dzīvesvieta, lai tagad no sava bezgalīgā dziesmu saraksta katrai no saimēm iedotu to, kurā ģimene var atklāties visvairāk, protams, atceroties, ka galvenais ir un paliek skatītājs”.

Šonedēļ skatītājiem ir sarūpēts vēl viens pārsteigums – Raimonda Paula vietā žūrijā viesosies šarmantā Dailes teātra aktrise Rēzija Kalniņa. Pārējie žūrijas locekļi, kā ierasts, būs komponists un pianists Uldis Marhilevičs un sirsnīgo labestības projektu „Labestības diena” un „Eņģeļi pār Latviju” vadītāja Katrīne Pasternaka.

Skanīgo sacensību par „Latvijas dziedošākās ģimenes” titulu šo svētdien turpinās: Vītolu ģimene, kura uzstāsies ar dziesmu „Cīrulīši”, Eriņu ģimene dziedās dziesmu „Melnā vārna”, Riču ģimene pārsteigs ar dziesmu „Jau sūra elpa”, Legzdiņu māsas izpildīs dziesmu „Viņš bučojis man’”, Dukuru ģimene uzstāsies ar dziesmu „Un vēl joprojām” , bet Igauņu ģimene dziedās dziesmu „Pelnrušķīte”.

Sacensības gars kļūst arvien spraigāks! Esiet kopā ar saviem mīļajiem Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos svētdien, 8. novembrī, LNT kanāla tiešraidē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV