Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Tuvojas "Koru karu" fināls

Marta Zandersone, 04.11.2009. 15:20

Klāt Koru Karu 2 ceturtdaļfināls un jau pēc dažām nedēļām noskaidrosies, kurš no šovā atlikušajiem četriem koriem ir labākais un tautā mīlētākais. Bet, nesteidzoties priekšā notikumiem, uzzinām, ko koristi sarūpējuši šai svētdienai. Studijā valdīs mīlestības noskaņas un Madonas Zaļais, Jelgavas Tirkīza, Liepājas Violetais un Jēkapils Zilās krāsas koris izdziedās kādu mīlas balādi. Un, protams, vēl kāda jau dzirdēta, bet ar odziņām papildināta dziesma, kas ielīksmos skatītājus, bet dalībniekiem piešķirs tik dārgos žūrijas punktus. Cīņa ir sākusies, fināla smarža jau virmo gaisā un Koru Karu 2 iznākumu noteiks vien skatītāji jau šajā svētdienā, 8.novembrī 20:00 TV3.
Tuvojas "Koru karu" fināls

Mīlestība pāri visam

Šīs nedēļas Koru Kari 2 tēma ir mīlestība un četri šovā palikušie kori izpildīs pasaules skaistākās mīlas balādes. Kā jau ierasts, skatītāju baudījumam un vērtējumam tiks sniegta šovā jau izskanējusi dziesma, kas būs papildināta interesantām detaļām, muzikāliem uzlabojumiem un kādām odziņām arī priekšnesumā. Un kas īpašs sarūpēts arī skatītājiem – šova skatītāji klātienē savu mīlestību un atbalstu korim varēs sniegt taustāmā veidā – ikviens varēs balsot par savu favorītu, kā balsošanas ieroci izmantojot smaržīgu rozi.

Viesi studijā

Svētdien Koru Kari 2 studijā viesosies vairāki ciemiņi, kas priecēs TV3 skatītājus. Jelgavas korim uz skatuves pievienosies Viktors Lapčenoks, kurš izpildīs Norai Bumbierei veltītu Raimonda Paula mīlas dziesmu Mēmā dziesma. Tas būs aizkustinošs stāsts par nepiepildītu mīlestību... Un Koru Karu 2 otra viešņa būs skanīgās balss īpašniece, vokālā pedagoģe Agnese Barone, kura šova noslēgumā vienosies kopīgā dziesmā ar visiem dalībniekiem.

Saldajam ēdienam

Oktobra laikā visi Koru kari 2 dalībnieki tikās ar savas pilsētas atbalstītājiem un faniem, un šīs tikšanās reizes tika iemūžinātas foto un video materiālos. TV3 interneta portāla Koru Kari 2 sadaļā tiek piedāvāts noskatīties šos materiālus, koristu un fanu sadziedāšanos un laba vēlējumus lūkojiet www.tv3.lv/korukari.


Sekojiet muzikālajai cīņai Koru Karos 2 jau šo svētdien, 8.novemrī 20:00 TV3.
Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV