Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Ints Teterovskis piešķir pirmo desmitnieku

Marta Zandersone, 09.11.2009. 12:49 | komentāri (1)

Vakar, 8. novembrī, Koru kari 2 studijā notika neticamais, bet vienlaikus tik ilgi gaidītais – vienmēr taisnīgais un skarbais žūrijas pārstāvis Ints Teterovskis par priekšnesumu piešķīra 10 balles! Tās izpelnījās Madonas Zaļais Meža koris Ievas Kerēvicas vadībā, kuri lieliskā acapella izpildīja grupas Cosmos dziesmu Tu kā, es kā. Jāatzīst, ka uzstāšanās tiešām bija žūrijas 30 punktu vērta! Bet Koru Karus 2 vakar jau otro reizi atstāja Liepājas Violetais Vēja koris Andra Ērgļa vadībā, kuri tikai pirms nedēļas izcīnīja iespēju šovā atgriezties. Nenokavējiet aizraujošo šova Koru Kari 2 pusfinālu, kurš notiks jau šajā svētdienā, 15.novembrī 20:00 TV3!
Ints Teterovskis piešķir pirmo desmitnieku

Jau pavisam, pavisam tuvu ir Koru Karu 2 lielais fināls, bet pirms tā vēl sīva un muzikāla spēkošanās pusfinālā, kuram varēs sekot jau šosvētdien! Šajā cīņā spēkiem mērosies trīs labākie - Madonas Zaļais, Jelgavas Tirkīza un Jēkabpils Zilās krāsas koris, jo Liepājas Vēja koris šovu vakar atstāja. Atgādinot – uzvarētāju koris iegūto naudas balvu novēlēs izvēlētajam labdarības mērķim. Un to, kurš šovā uzvarēs, noteiks tikai un vienīgi skatītāji, tādēļ aicinājums aktīvi atbalstīt savējos, lai tie nonāktu finālā un varētu tajā plūkt uzvaras laurus!

Ko vakar redzējām un dzirdējām

Atskatoties uz vakardienas šovu – studija bija pārņemta mīlestības un skatītāji tika priecēti ar divām katra kora izpildītām dziesmām. Kā pirmie uz skatuves kāpa Jēkabpils Zilais Upes koris, kuri izdziedāja vienu no pasaules skaistākajām mīlas dziesmām, kinofilmas Titāniks tituldziesmu. Pēc viņiem skatuvi iekaroja Andris Ērglis un viņa vadītais Liepājas Violetais Vēja koris, kuri izpildīja sirsnīgu Joe Cocker balādi. Trešie skatuves mākslinieki bija Madonas Zaļais Meža koris, kuri ar Cosmos dziesmas Tu kā, es kā izpildījumu ieguva pirmos Inta Teterovska 10 punktus šajā šovā, kopā iegūstos līdz šim augstāko žūrijas vērtējumu - 30 balles. Un pirmo dziesmu priekšnesumus noslēdza Jelgavas Tirkīza Zemes koris Žorža Siksnas vadībā, kuri kopā ar īpašo viesi Viktoru Lapčenoku dziedāja Noras Bumbieres piemiņai veltītu dziesmu.

Dziesmas turpināja skanēt un ar otro dziesmu skatītājus kā pirmie priecēja Jēkabpils koris, kuri uzlabotā skanējumā izdziedāja Baila Morena. Pēc viņiem uz skatuves nāca Andris Ērglis ar Liepājas kori un kopā izpildīja dziesmu Ripoja akmens. Madonas koris Ievas Kerēvicas vadībā skatītājus priecēja ar jau skanējušo, bet papildināto dziesmu Atgriešanās. Un koru dziesmu priekšnesumus noslēdza Jelgavas koris, kuri vakar izpildīja tik skanīgo dziesmu I can stop loving you. Šova noslēgumā skanēja visu dalībnieku kopdziesma ar īpašo viešņu Agnesi Baroni, kuri vienojās Imanta Kalniņa un Ainara Mielava aizkustinošās dziesmas Esi man tā izpildē.

Žūrija pārsteidz

Vakar Koru kari 2 studijā notika neticamais, bet vienlaikus tik ilgi gaidītais – vienmēr taisnīgais un skarbais žūrijas pārstāvis Ints Teterovskis pirmo reizi šova vēsturē par priekšnesumu piešķīra 10 balles! Vēl žūrijas godā bija komponists, taustiņu instrumentālists, Latvijas rokmūzikas leģenda Jānis Lūsēns un rakstniece, žurnāliste, laikraksta Neatkarīgā Rīta avīze galvenās redaktores vietniece Elita Veidemane.

Labdarības mērķi

Šova Koru Kari 2 fināls tuvojas straujiem soļiem un atgādinām, ka galvenā balva tiks uzvarētāju kora izvēlētajam labdarības mērķim. Jelgavas koris uzvaras gadījumā 15 000 eiro veltīs dziedātājas Noras Bumbieres pieminekļa celtniecībai, Jēkabpils koris naudas balvu ziedos jauna autobusa iegādei cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, bet Madonas koris naudu veltīs jaundzimušo bērniņu reanimācijas galdu iegādei pilsētas slimnīcā.
 

Sekojiet Koru Karu 2 pusfinālam jau svētdien, 15.novembrī 20:00 Koru Karos 2 TV3!
Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV