Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Pauls atklāti par „Dziedošajām ģimenēm”

Jurita Krūma, 10.11.2009. 15:42 | komentāri (5)

„Ar vieglu smaidiņu var aiziet,” tā Maestro Raimonds Pauls jaunā albuma prezentācijā izteicās par Latvijas Neatkarīgās televīzijas šovu „Dziedošās ģimenes”. Vēl Maestro uzsvēra arvien pieaugošo šovu nozīmi mūzikas industrijā.
Pauls atklāti par „Dziedošajām ģimenēm”

Saskaņā ar „TNS Latvia” datiem par septembra mēnesi Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētki jeb „Dziedošās ģimenes” ir visskatītākais TV raidījums, kas mediju uzmanību saista ne tikai ar dziedāšanas prieku, bet izpelnās arī lielu kritiku. Šovā sākotnēji piedalījās 12 ģimenes no visas Latvijas, no kurām katra raidījuma noslēgumā viena tiek izbalsota. Šādi tiks izvēlēta fināla ģimene, kas saņems galveno - naudas balvu. Izšķiroša nozīme ir ne vien skatītāju, bet arī žūrijas vērtējumam, kas sabiedrībā ierosinājis ievērojamas diskusijas.

„Tā kā šodien modē ir tie šova elementi, cilvēki gaida pavisam citu attieksmi. Šovs, kurā es tagad piedalos, ir vispopulārākais Latvijā – „Dziedošās ģimenes”. Es esmu žūrijas loceklis, kas visiem liek desmit, lai gan viņi dzied zemāk par trīs, bet es visu laiku lieku desmit. Tāpēc, ka tā ir pašdarbība,” preses launagā ieminējies Raimonds Pauls. Turpretī var minēt arī ģimenes, kurām jau ir ievērojama pieredze mūzikas industrijā, piemēram, Dukuru un Riču ģimeni.

„Vienkārši lauku cilvēki, kas sabraukuši, viņi grib uzdziedāt,” šādi Maestro raksturo šova dalībniekus, lai arī to vidū ir pārstāvji no Latvijas lielākajām pilsētām kā Ventspils, Rēzekne, Liepāja, Rīga. Cik kompetenta ir raidījuma žūrija, vērtējot dalībnieku priekšnesumus, var vien noprast. „Kāpēc gan man viņus jāvērtē? Kā profesionālis es to nekad nevaru atļauties! Ar vieglu smaidiņu, jā, var aiziet..” – tā Raimonds Pauls.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV