Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Oktobrī Koru Kari2 dalībnieki tikās ar saviem faniem

Kristīne Tjarve, 10.11.2009. 16:58

Karūna sadarbībā ar VIASAT oktobrī organizēja fanu tikšanos ar Koru Kari2 dalībniekiem Latvijas reģionos, kopā nobraucot 2000 km un uzdāvinot ap 200 kg gardās Karūna šokolādes.
Oktobrī Koru Kari2 dalībnieki tikās ar saviem faniem

Šīs tikšanās reizes bija lieliska iespēja šova faniem atbalstīt savus favorītus, dot pozitīvo enerģiju, lai kori ar vēl lielāku entuziasmu varētu cīnīties par turpmāko dalību vai atgriešanos šovā 1.novembra raidījumā. Kā uzskata koru vadītāji, šīs tikšanās ar atbalstītājiem ir sniegušas tās pozitīvas emocijas, kas uzmundrina un iedvesmo lielākiem sasniegumiem nākotnē.

Pasākumu gaitā dalībniekiem bija iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs un konkursos, laimējot ielūgumus uz pašu šova tiešraidi Rīgā, 25 kg gardās Karūna šokolādes un VIASAT sarūpētās pārsteiguma balvas. Turklāt bija iespējams saņemt autogrāfus un uzdziedāt kopā ar koru dalībniekiem. Daudzi atbalstītāji arī labprāt nodeva īpašus video sveicienus savam iemīļotajam korim, kurus var aplūkot interneta portālā www.tv3.lv Koru Kari2 sadaļā, bet dažus sveicienus – aizvadītajā svētdienā arī televīzijas ekrānos.

Astoņās tikšanās reizēs piedalījās apmēram 800 šova līdzjutēju. Visvairāk atbalstītāju bija Madonā – pasākumā piedalījās ap 150 cilvēkiem. Savukārt vissirsnīgākā uzņemšana bijusi Preiļos, kur dziedātāji pat iesaistījās līksmā dejā ar faniem. Visās pilsētās bija iespēja nobaudīt gardo šokolādi: vislielākā piekrišana ir bijusi Karūna Premium klases šokolādei Karališkas. Tāpat pasākuma dalībnieki varēja pārbaudīt savas zināšanas par kino VIASAT viktorīnās. Viens laimīgais no katras pilsētas saņēma 2 ielūgumus uz šova tiešraidi Rīgā.

Pateicoties Karūna un VIASAT sadarbībai, atbalstīt savu kori tikšanās reizēs varēja Koru Kari2 cienītāji Valmierā, Jēkabpilī, Preiļos, Cēsīs, Jelgavā, Liepājā, Madonā un Rīgā.

Šova laikā kopš septembra sākuma gan tiešraidēs, gan dažādos konkursos par Koru Kari2 un tā dalībniekiem, fanu tikšanās reizēs un dāvanās izbalsotajiem koriem, kuri saņem 20 kg Karūna šokolādi, Latvijas iedzīvotāji būs apēduši ap 1000 kg gardās šokolādes – gan balto poraino, gan melno, gan melno ar riekstiem. Visvairāk šokolādes ticis Rīgas Sarkanajam korim, bet pagaidām vismazāk šokolādi baudījis Jelgavas Tirkizzilais koris.

Ik svētdienu plkst. 20.00 Latvija aiztur elpu TV3 dziedāšanas šova Koru Kari 2 kaislībām. Dalībnieki ar skanīgiem, krāšņiem un patiesi aizraujošiem priekšnesumiem cīnās par 15 000 eiro lielu balvu, ko uzvarējušais koris dāvās labdarības mērķim, kas pilsētai un tās iedzīvotājiem ir būtisks.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV