Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Klāt Koru Karu 2 pusfināls

Marta Zandersone, 12.11.2009. 17:54

Klāt ilgi gaidītais mirklis – šova Koru Kari 2 finālistu noskaidrošana, kas rādās ne vien aizraujoša, bet arī gluži neparedzama cīņa! Pusfinālā tiksies vien trīs spēcīgākie un tautā iemīlētākie kori – Madonas Zaļais, Jēkabpils Zilais un Jelgavas Tizkīza krāsas. Katrs koris sola darīt, ko var, lai karstāki iekvēlinātu skatītāju sirdis un iegūtu augstāko žūrijas vērtē-jumu, tā iegūstot iespēju cīnīties Lielajā finālā! Nenokavējiet aizraujošo un neparedzamo muzikālo Koru Karu 2 spēkošanos jau šajā svētdienā, 15.novembrī 20:00 TV3.
Klāt Koru Karu 2 pusfināls

Jau pēc dažām dienām Koru Karu 2 studijā tiksies trīs šovā palikušie kori, lai ar dažādām dziesmām sildītu un iekarotu skatītāju sirdis, kā arī cīnītos par labāko žūrija vērtējumu. Mado-nas Zaļais Meža, Jēkabpils Zilais Upes un Jelgavas Tirzīza Zemes koris ir pilni apņēmības cīnīties līdz galam un gatavo trīs dažādus priekšnesumus – divas būs pilnīgi jaunas dziesmas un viena jau šovā dzirdēta, bet kādā interesantā veidā uzlabota un papildināta.

Fantāzijas lidojums

Var atklāt, ka vienas dziesmas tematika ir kino un teātris un TV3 studijā skanēs dziesmas no filmām Velna Kalpi, Ilgais ceļš kāpās un Jēzus Kristus SuperZvaigzne. Otrā priekšnesuma laikā kori atklās savu fantāzijas lidojumu, jo visiem būs jāizpilda tautasdziesma Klipu, klapu kaimiņ Janka, bet katrs to pasniegs atšķirīgā manierē un interpretācijā. Katra kora trešā izpildāmā dziesma vēl tiek noslēpumā tīta.

Žūrija dziedās

Ik nedēļu lielu interesi izraisa šova Koru Kari 2 žūrijas sastāvs un var atklāt, ka arī pusfinālā redzēsiet tā patstāvīgo biedru, allaž taisnīgo Intu Teterovski, viņam palīdzēs komponists Zig-mārs Liepiņš, bet trešo pārstāvji šova veidotāji vēl neatklāj. Jāatzīst, ka arī šajā reizē šova no-slēgumā kāds no žūrijas pārstāvjiem vienosies kopīgā dziesmā ar Koru kari 2 dalībniekiem un svētdien tas būs Z.Liepiņš.

Sekojiet neparedzamajam Koru Karu 2 pusfinālam šo svētdien, 15.novembrī 20:00 TV3!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV