Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Šo svētdien Latvijas dziedošo ģimeņu svētkos skanēs latviešu tautasdziesmas

Zane Pētersone, 13.11.2009. 11:54

Jau šo svētdien, 15. novembrī, plkst. 20:20 LNT kanāla tiešraidē varēsim sekot līdzi, turēt īkšķus un atbalstīt savus favorītus šī rudens sirsnīgākajā un skatītāju iemīļotākajā projektā „Dziedošās ģimenes”. Šonedēļ piecas ģimenes izpildīs divas dziesmas – tās skatītājus priecēs ar skaistākajām latviešu tautasdziesmām un dziesmām no jau esošā repertuāra.
Šo svētdien Latvijas dziedošo ģimeņu svētkos skanēs latviešu tautasdziesmas

Lai ikviens jau šo svētdien sajustu svētku sajūtu, par godu Latvijas dzimšanas dienai, dziedošās ģimenes dziedās latviešu skaistākās dziesmas – latviešu tautas dziesmas!

Riču ģimene izpildīs dziesmu „Tumša nakte, zaļa zāle”, Vītolu ģimene dziedās dziesmu „Celiet, brāļi, augstu sētu”, Eriņu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Oki, naļej, ļeitiņ”, Lezgdiņu māsas pārsteigs ar dziesmu „Kā labadi galdiņam” un Igauņu ģimene dziedās dziesmu „Aizgōja  sauļeite  aiz mōkūneiša”.

Savukārt otra dziesma, ko ģimenes izpildīs šo svētdien, būs kāda jau iepriekš izpildīta dziesma: Riču ģimene uzstāsies ar dziesmu „De ves erat”, Vītolu ģimene izpildīs dziesmu „Pikits sēž ozolā”, Eriņu ģimene dziedās dziesmu „Zemei un dziesmai”, Lezgdiņu māsas uzstāsies ar dziesmu „Pīlādzis” un Igauņu ģimene izpildīs dziesmu „Zam ūzula nasiedieju”.

Projekta žūrijā būs skatītāju iemīļotie žūrijas pārstāvji - komponists un pianists Uldis Marhilevičs, Maestro Raimonds Pauls un LNT sirsnīgo labestības projektu „Labestības diena” un „Eņģeļi pār Latviju” vadītāja Katrīne Pasternaka.

Sajūti ģimenes mīlestību, patiesas emocijas un dziedi kopā ar Latvijas stiprākajām un skanīgākajām ģimenēm! Tiekamies svētdien, 15. novembrī, LNT kanālā sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV