Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkus atstāj jestrās Legzdiņu māsas

Zane Pētersone, 16.11.2009. 11:30 | komentāri (3)

Satraukuma un prieka pilnas emocijas vakar vakarā valdīja Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos, jo dziedošās ģimenes sacentās par iekļūšanu šova ceturtdaļfinālā! Dziedošajām ģimenēm bija jāizpilda divas dziesmas, tās skatītājus priecēja ar latviešu tautasdziesmām un dziesmām no jau esošā repertuāra. Vakar pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma zemāko punktu skaitu ieguva un projektu atstāja Legzdiņu māsas no Dobeles rajona Jaunbērzes, kuras izpildīja latviešu tautasdziesmu "Kā labadi galdiņam” un dziesmu „Pīlādzis”.
Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkus atstāj jestrās Legzdiņu māsas

„Mēs aizejam ļoti priecīgas un gandarītas. Mēs negaidījām, ka tiksim tik tālu. Tas bija visjaukākais, brīnišķīgākais atgadījums, kas ar mums varēja notikt šajā vasarā, rudenī un mēs esam bezgala pateicīgas, ka liktenis mums deva šo pavērsienu. Mēs esam bezgala bagātas, ” pēc izbalsošanas sacīja māsas Legzdiņas.

Jau kopš augusta beigām, dziedošās ģimenes katru svētdienas vakaru priecē simtiem tūkstošus LNT skatītāju un, nu jau šo svētdien, norisināsies Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku ceturtdaļfināls! Lielais šova fināls vairs nav aiz kalniem un žūrija ir solījusies ar katru nedēļu kļūt arvien stingrāka, lai decembrī noskaidrotu Latvijas dziedošāko, skanīgāko un skatītāju iemīļotāko ģimeni. 

Šo svētdien, 22. novembrī, ceturtdaļfinālā, skanīgo sacensību par „Latvijas dziedošākās ģimenes” titulu turpinās vairs tikai četras ģimenes: Vītolu ģimene, Eriņu ģimene, Riču ģimene, un Igauņu ģimene.

Pēc TNS Latvia datiem, kopš LNT kanālā aizsākās sirsnīgais projekts „Dziedošās ģimenes”, tas ir kļuvis par šī rudens skatītāko un mīlētāko dziedāšanas šovu Latvijā. Augustā un septembrī šovs „Dziedošās ģimenes” bija skatītākā pārraide Latvijā, bet oktobrī dziedāšanas šovs ierindojās otrajā vietā, uzreiz pēc LNT Ziņām (Svētdienā).

Sajūti ģimenes mīlestību, patiesas emocijas un dziedi kopā ar Latvijas stiprākajām un skanīgākajām ģimenēm! Tiekamies svētdien, 22. novembrī, plkst.20:20 LNT kanālā sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV