Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Tas mirklis ir klāt – Koru Karu 2 lielais fināls

Marta Zandersone, 19.11.2009. 20:59

Ilgi gaidītais notikums ir klāt – TV3 šova Koru Kari 2 lielais fināls, kurā noskaidrosies šova uz-varētājs! Par labākā titulu cīnīsies Jelgavas Tirkīza Zemes koris Žorža Siksnas vadībā un Ievas Kerēvicas Madonas Zaļais Meža koris – uzvarētāju noteikt tikai un vienīgi skatītāju atbalsts! TV3 skatītāji tiks priecēti ar trim muzikāliem priekšnesumiem un šajā reizē abiem koriem ir dota brīva vaļa repertuāra tēmu izvēlē – nekas vairāk par dziesmām šobrīd gan netiek atklāts... Bau-diet Koru Karu 2 finālu, atbalstiet iemīļotos koristus un uzziniet vai Jelgavas kora vadītājs Žoržs Siksna turēs doto solījumu – jau šo svētdien, 22.novembrī 20:00 TV3.
Tas mirklis ir klāt – Koru Karu 2 lielais fināls

Jau pēc dažām dienām TV3 skatītāji uzzinās, kurš ir šova Koru Kari 2 uzvarētājs, bet līdz tam vēl ne-daudz satraukuma, neziņas un prieks par kopā būšanu ar visiem astoņiem radošajiem un krāsainajiem koriem! Fināla cīņā tiksies divi skatītāju iemīļotākie un atbalstītākie kori – Jelgavas Tirkīza Zemes koris ar Žoržu Siksnu priekšgalā un Ievas Kerēvicas vadītais Madonas Zaļais Meža koris. Katrs no koriem šobrīd rūpīgi gatavojas svētdienas tiešraidei un strādā pie trim dziesmām – divas no tām būs no jau izskanējušā repertuāra, bet trešās dziesmas izvēlē ir dota pilnīgi brīva vaļa jeb tā skanēs free style. Šova ilgi gaidītajā finālā uzstāsies arī pārējie, jau izbalsotie kori, kas liecina, ka būs daudz, jo daudz mūzikas un prieka! Bet pēc lielā satraukuma un uzvarētāju paziņošanas, visi dosies pelnītā atpūtā uz viesnīcu Baltvilla!

Īpašie viesi no Lietuvas

Un, protams, kā tad bez viesiem! Šajā īpašajā reizē TV3 studijā uzstāsies pavisam īpaši viesi no kai-miņzemes Lietuvas - estrādes mākslinieks Sasha Son un mūziķe Baiba Skurstene. Žūrijā kā ierasts redzēsiet mūžam skarbo un taisnīgo Intu Teterovski, viņam piebiedrosies tik šarmantā radio Star FM raidījuma Zoopasta un TV3 spēles Dullais Desmitnieks vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare un vēl kāds, kura vārds gan vēl netiek izpausts.

Jāatgādina, ka šajā reizē žūrijas vērtējumam nebūs nekādas nozīmes, jo visu izšķirs tikai un vienīgi skatītāju atbalsts un balsojums! Tādēļ, atbalstiet iemīļotos koristus un to izvēlētos labdarības mērķus – Jelgavas koris uzvaras gadījumā naudas balvu veltīs Noras Bumbieres pieminekļa celtniecībai un Ma-donas koris galveno balvu nodos pilsētas slimnīcai jaundzimušo bērniņu reanimācijas galdu iegādei.


Sekojiet ilgi gaidītajam Koru Karu 2 finālam šo svētdien, 22.novembrī 20:00 TV3!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV