Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

"Dziedošo ģimeņu" ceturtdaļfinālā dzirdēsim vasaras saulainos hītus

Zane Pētersone, 20.11.2009. 09:45

Šonedēļ, 22. novembrī, plkst. 20:20 Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos valdīs īpaši silta un mīļa atmosfēra, jo četras dziedošās ģimenes skatītājus priecēs ar divām dziesmām – ģimenes izpildīs vasaras saulainos hītus un kādu mīļu dziesmu no jau esošā repertuāra, lai cīnītos par iekļūšanu šova pusfinālā.
"Dziedošo ģimeņu" ceturtdaļfinālā dzirdēsim vasaras saulainos hītus

Riču ģimene izpildīs dziesmu „Zemenes”, Vītolu ģimene dziedās dziesmu „Wild child”, Eriņu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Latgaļu regejs” un Igauņu ģimene dziedās dziesmu „Tu jau zini”.

Savukārt otra dziesma, ar kuru ģimenes priecēs skatītājus šo svētdien, būs kāda jau iepriekš izpildīta dziesma: Riču ģimene uzstāsies ar dziesmu „Atnāk jauka vasariņa”, Vītolu ģimene izpildīs dziesmu „Zelta sietiņš”, Eriņu ģimene dziedās dziesmu „Klusiet, jauni, klusiet, veci” un Igauņu ģimene izpildīs dziesmas „Rūžeņa” un ”Vismīļā māte”.

Šo svētdien kā viesmākslinieki Latvijas dziedošo ģimeņu svētkos viesosies populārais vācu duets Klaus & Klaus, kuri vācu valodā izpildīs Maestro Raimonda Paula un Guntara Rača dziesmu „Cāļus skaita rudenī”.

Projekta žūrijā, kā ierasts, būs komponists un pianists Uldis Marhilevičs, Maestro Raimonds Pauls un LNT sirsnīgo labestības projektu „Labestības diena” un „Eņģeļi pār Latviju” vadītāja Katrīne Pasternaka.

Kuras ģimenes iekļūs pusfinālā? Uzzini jau šo svētdien, 22. novembrī, LNT kanālā sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV