Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

"Dziedošo ģimeņu" pusfinālā tiksies Eriņi, Riči un Vītoli

Zane Pētersone, 23.11.2009. 10:40 | komentāri (1)

Vakar, 22. novembrī, Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos LNT kanālā valdīja īpašas spraigas emocijas, jo četras dziedošās ģimenes sacentās par iekļūšanu šova pusfinālā! Dziedošās ģimenes skatītājus priecēja ar divām dziesmām - ģimenes izpildīja vasaras saulainos hītus un kādu mīļu dziesmu no jau esošā repertuāra.  Vakar pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma zemāko punktu skaitu ieguva un projektu atstāja Igauņu ģimene no Rēzeknes rajona Gaigalavas, kura izpildīja dziesmu „Tu jau zini”, un dziesmas no jau esošā repertuāra "Rūžeņa" un "Vismīļā māte".
"Dziedošo ģimeņu" pusfinālā tiksies Eriņi, Riči un Vītoli

„Paldies par visu jauko. Mēs esam laimīgi, ka mēs varējām dziedāt, spēlēt un būt visiem kopā. Paldies visiem, kas mums palīdzējuši un visiem, visiem balsotājiem liels paldies”, pēc izbalsošanas sacīja Igauņu ģimene.

Projekta žūrijā vakar bija komponists un pianists Uldis Marhilevičs, LNT sirsnīgo labestības projektu „Labestības diena” un „Eņģeļi pār Latviju” vadītāja Katrīne Pasternaka un režisors Jānis Streičs. 

Šo svētdien, 29. novembrī, pusfinālā, skanīgo sacensību par „Latvijas dziedošākās ģimenes” titulu turpinās vairs tikai trīs ģimenes: Vītolu ģimene, Eriņu ģimene un Riču ģimene.

Kuras divas ģimenes iekļūs šī rudens skatītākā šova finālā, uzzini šo svētdien, 29. novembrī, plkst. 20:20 LNT kanālā sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes”!

Foto: Felicija Survilo

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV