Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Šo svētdien Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku pusfināls

Zane Pētersone, 26.11.2009. 18:11

Šonedēļ, 29. novembrī, kanālā LNT plkst. 20:20 Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos Eriņu, Riču un Vītolu ģimeņu sirdis pukstēs straujāk un tajās valdīs satraukuma pilnas emocijas, jo viņi sacentīsies par iekļūšanu finālā. Šo svētdien katra ģimene izpildīs divas dziesmas, vienu sev mīļu dziesmu pēc brīvas izvēles, bet otra dziesma būs kāda no iepriekš izpildītām dziesmām.
Šo svētdien Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku pusfināls

Gandrīz katram Latvijas iedzīvotājam pazīstamas un mīļas ir kļuvušas pusfinālā iekļuvušās ģimenes, jo nu jau vairāku mēnešu garumā ik svētdienas vakaru tās ir priecējušas simtiem tūkstošus skatītāju. Pusfināls ir klāt un paredzēt nevar neko, jo katrai ģimenei ir savs atbalstītāju pulks un šova žūrija atzinīgi vērtē gan Riču, gan Eriņu un Vītolu ģimeņu uzstāšanos un muzikālo izaugsmi. Katra no pusfinālā iekļuvušajām ģimenēm ir ar kaut ko īpaša – ar sirsnību un mīlestību pret apkārtējiem, ar īpašu mirdzumu acīs, ar aizrautīgiem priekšnesumiem un patiesām emocijām! 

Pirms pusfināla, vēlamies jums vēlreiz pastāstīt par katru no ģimenēm. Riču ģimene skanīgajā projektā „Dziedošās ģimenes” nolēma piedalīties, lai godinātu tēva piemiņu. Kā arī, viņi vēlējās visai Latvijai parādīt, ka ir stipra un skanīga ģimene. Ugunīgā Riču ģimene nav atstājusi vienaldzīgu nevienas meitenes sirdi. Viņu spēks ir smeldzīgās balādes, kas aizskar dziļākās sirds stīgas un liek iemīlēt romu mūzikas ritmus!

Sirdsskaidrā Vītolu ģimene dzied kopā ar draugiem arī ikdienā, veido kopīgas sadziedāšanās ar citiem dziedāt gribētājiem, dzied tautas dziesmas, folkdziesmas un pašu komponētas dziesmas. Vītolu ģimenes pārliecība – cilvēks var būt laimīgs, ja dzīvo saskaņā ar sevi un dabu un tautas gudrība taču ir mūsu lielākā bagātība!

Eriņu ģimenes kopā dziedāšana sākusies jau no bērnības, kad bērni gājuši vienā bērnudārzā, bet tētis bijis skolotājs. Eriņu ģimenes tēvs Andris, izdzirdējis par iespēju piedalīties Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos, zvanījis savai māsai un teicis, ka jāpiesakās. Viņi pieteicās, uzsāka dalību projektā un nu jau ir nonākuši līdz pusfinālam! Krāsainā Eriņu ģimene vienmēr ir aktīvi, smaidīgi un katru svētdienu skatītājus pārsteidz ar ko īpašu!

Šo svētdien, Riču ģimene izpildīs dziesmu „Baltā dziesma”, Vītolu ģimene dziedās dziesmu „Par trauslu pieskārienu” un Eriņu ģimene uzstāsies ar dziesmu „Milžu cīņas”. Otra dziesma, ar kuru ģimenes priecēs skatītājus, būs kāda jau iepriekš izpildīta dziesma: Riču ģimene uzstāsies ar dziesmu „Can’t take my eyes of you”, Vītolu ģimene izpildīs dziesmu „Nothing else matters” un Eriņu ģimene dziedās dziesmu „Cietumi”.

Projekta žūrijā būs skatītāju iemīļotie žūrijas pārstāvji: komponists un pianists Uldis Marhilevičs, Maestro Raimonds Pauls un LNT sirsnīgo labestības projektu „Labestības diena” un „Eņģeļi pār Latviju” vadītāja Katrīne Pasternaka.

Kuras divas ģimenes iekļūs finālā? Skaties un uzzini jau šo svētdien, 29. novembrī, LNT kanālā sirsnīgākajos dziedāšanas svētkos „Dziedošās ģimenes”! 

Foto: Felicija Survilo

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV