Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Bukmeikeri „Dziedošajās ģimenēs” uzvaru prognozē Riču ģimenei

Raimonds Andžāns, 04.12.2009. 09:36 | komentāri (1)

Tuvojoties LNT šova „Dziedošās ģimenes” finālam, kas notiks svētdien, 6. decembrī, interneta totalizatora portāla Betway.com noteiktās likmes liecina, ka bukmeikeri kā galvenos pretendentus uzvarai izvirzījuši Riču ģimeni, vērtējot viņu izredzes uzvarēt šovā ar 60 % iespējamību.

Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku gaidās, laikā no 4. līdz 6. decembra plkst. 20:20, interneta totalizatora portāls Betway.com piedāvā Latvijas iedzīvotājiem izteikt prognozes par LNT šova „Dziedošās ģimenes” uzvarētāju un prognozēt, kura no divām ģimenēm iegūs „Latvijas dziedošākas ģimenes” titulu.

Vērojot LNT šova „Dziedošās ģimenes” dalībnieku priekšnesumus, Betway.com Riču un Vītolu ģimeņu izredzes uzvarēt kopumā vērtē kā līdzvērtīgas, taču par favorītiem – ar 60 % (1.55) iespējamību uzvarēt – izvirzījuši Riču ģimeni no Rīgas, attiecīgi prognozējot 40 % (2.25) iespējamību, ka šova uzvarētāju laurus plūks Vītolu ģimene no Madonas rajona Liezēres pagasta.

Veicot likmi uz kādu no iznākumiem, šī iznākuma piepildīšanās gadījumā, derību slēdzējam tiks izmaksāta likmes summa, kas reizināta ar izmaksas koeficientu. Lielākie laimesti tiek iegūti situācijās, kad uzvar negaidītākais prognozējamais rezultāts. Piemēram, izdarot likmi 10 latu apmērā uz to, ka LNT šovā „Dziedošās ģimenes” uzvarēs Vītolu ģimene (koeficients 2.55), pozitīva iznākuma gadījumā derību slēdzējs iegūst 25.50 latu.

Totalizatora darbības princips ir derības starp divām pusēm – bukmeikeriem un klientiem. Bukmeikeri piešķir kāda notikuma dažādiem iespējamiem iznākumiem skaitliski izteiktu piepildīšanās varbūtību (koeficientu) uz katru no šiem iznākumiem. Lielākie laimesti tiek iegūti situācijās, kad uzvar negaidītākais prognozējamais rezultāts.

Uzziņai:

Betway.com pamatdarbība saistīta ar dažādu sporta notikumu iznākumu prognozēšanu, taču reaģējot uz sabiedrībā aktuālām norisēm, bukmeikeri piedāvā izdarīt arī citas prognozes.

Viens no vadošajiem Latvijas interneta sporta totalizatoriem Betway.com Latvijā darbojas kopš 2006. gada un piedāvā plašu likmju piedāvājumu gan vietējām, gan ārzemju sporta spēlēm.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV