Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

LNT šova „Latvijas Princese 2009” fināls – jau šo svētdien

Zane Pētersone, 10.12.2009. 09:48

Jau šo svētdien, 13. decembrī, plkst. 20:20 LNT kanāla tiešraidē norisināsies svinīgā ceremonija, kuras laikā noskaidrosim, kura no šova finālistēm – Sanita vai Alise kļūs par „Latvijas Princesi 2009” un iegūs galveno balvu – princeses kroni un 10 000 eiro.
LNT šova „Latvijas Princese 2009” fināls – jau šo svētdien

Stāsts par mūsdienu princesi aizsākās šī gada jūlijā, kad LNT aicināja meitenes pieteikties dalībai šovā. Portālā draugiem.lv pieteikuma anketas aizpildīja vairāk nekā 1500 meitenes, bet uz šova pirmo atlasi ieradās 700 meitenes, kuras ceļu uz Rīgu bija mērojušas gan no Liepājas, gan Preiļiem, lai pārliecinātu žūriju, ka ir princeses titula cienīgas un gatavas uzsākt dalību šovā. Bet tikai 20 meitenes, pēc vairākām atlasēm, saņēma iespēju sevi pierādīt. Dalību šovā šogad uzsāka Juta Jemeļjanova, Veronika Debese, Nika Linde, Lelde Dreimane, Simona Kubasova, Ilze Mitre, Sanita Kubliņa, Sintija Lankovska, Elza Stirna, Olga Petrova, Aiga Bāliņa, Karīna Šmite, Diāna Skudra, Olga Jefimova, Zanda Jundze, Līga Deksne, Signe Millerei Alise Piterniece, Ieva Zariņa un Kristīne Videviča.

Taču šo svētdien finālā tiksies tikai divas šova dalībniece. Sanita un Alise, meitenes, kuras vislabāk ir izturējušas visus šova „Latvijas Princese 2009” pārbaudījumus un lieliski pierādījušas, ka var būt līdzcietīgas, draudzīgas, spēj par sevi pastāvēt un ir cienīgas nest „Latvijas Princeses” kroni. Bet, kura no viņām iegūs princeses kroni, to noteiks tikai un vienīgi skatītāji!

Sanita šova laikā pārvarēja savas lielākās bailes no augstuma, bet Alise, neskatoties uz spēju atzīt savu vājumu, bija viena no visstiprākajām meitenēm visos pārbaudījumos.

Šova vadītājs, Valdis Škutāns, paziņojot šova finālistes sacīja sekojoši: „Sanita - tu varonīgi gāji cauri pārbaudījumiem uz uzvaru. Sākotnēji pat šķita, ka tevis izvēlētie līdzekļi ir pārāk skarbi. Taču ar katru pārbaudījumu tu atklājies aizvien vairāk, līdz izrādījās, ka aiz biezajām bruņām ir laba sirds. Tu esi cienīga būt finālā un cīnīties par „Latvijas Princeses 2009” titulu.” Savukārt, Alisei viņš sacīja: „Tu jau no pirmās dienas zināji, kādēļ esi šeit un kādi ir tavi mērķi. Kad es tikos ar tavu ģimeni vēlreiz pārliecinājos par spēku, kas ir tevī un ko tev dod tavi tuvie. Tu esi emocionāla, taču labestība un cilvēku mīlestība, kas ir tevī, ir tās īpašības, kas ir nepieciešamas finālistei.”

Šova finālā tiksimies ne tikai ar šova dalībniecēm, bet svinīgo ceremoniju piepildīs arī mūziķi ar saviem priekšnesumiem. Šo svētdien šova „Latvijas princese 2009” finālā uzstāsies „Lady`s Sweet”, „Latte”, Riču ģimene, Dainis Skutelis, „Musiqq”, Rihards Andris Bērziņš un „Tā tā tā”.

Skaties šova finālu jau šo svētdien, 13. decembrī, plkst. 20:20 LNT kanāla tiešraidē, atbalsti savu favorīti un nosaki, kura kļūs par „Latvijas Princesi 2009” un iegūs galveno balvu – Princeses kroni un 10 000 eiro!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV