Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Dejo ar zvaigzni" aicina uz atlasi

Marta Zandersone, 13.01.2010. 15:06 | komentāri (1)

Tīģera gads sākas ar lieliskiem jaunumiem - TV3 skatītājiem jau pavisam drīz piedāvās krāšņo un aizraujošo šovu Dejo ar Zvaigzni! Un Jaunais gads nenāk tukšām rokām, tas piedāvā ko nebijušu, pārsteidzošu un pilnīgi jaunu – šovā var piedalīties ikviens no mums! Vien jāiztur atlases konkurss un iespējams, ka tieši Jūs gozēsieties TV3 ekrānā starp citām slavenībām un dejotājiem! Piedalieties atlasē jau 23.janvārī, kas visas dienas garumā norisināsies Galerijā Centrs, un sekojiet jaunākajai informācijai TV3! Lai labāk sagatavotos atlasei, iesakām apgūt nepieciešamos pirmos deju soļus, kas pieejami TV3 interneta portālā www.tv3.lv/dejo/atlase.
"Dejo ar zvaigzni" aicina uz atlasi

Dejot var ikviens – arī Jūs!

Jaunais gads nāks ar lieliskiem jaunumiem – jau pavisam drīz ikviena mājās TV3 ienesīs dejas: krāšņas un enerģiskas, liegas un romantiskas, azartiskas un neprātīgas, pārsteidzošas un negaidītas, spožas un apburošas! Un dejām ikviens varēs ļauties gan pie TV3 ekrāniem, gan kāds laimīgais varēs tās baudīt pašā šova studijā! Jā, Jūs nepārklausījāties – viens no mums var nonākt prožektoru gaismā šova studijā starp slavenībām un dejotājiem! Vien jāpiedalās atlasē, jāiztur stingrās žūrijas pārbaude, jāiekļūst starp pieciem labākajiem un tad jāpaļaujas, ka skatītāji tieši Jūs www.tv3.lv/dejo iebalsos kā īsto un vienīgo sabiedrības pārstāvi spilgtajā šovā!

Nenokavējiet atlasi!

Lai viss būtu skaidrs – TV3 šovā Dejo ar Zvaigzni piedalīsies desmit spilgti un nepārspējami pāri, kuri vairāku nedēļu garumā cīnīsies par uzvaru un Zelta pāra titulu! Neticamais pārsteigums - viens no šiem desmit dejojošiem dalībniekiem būs pašu izvēlēts no tautas! Kurš tas būs?! To noteiks pieaicinātā žūrija un mēs paši, Latvijas iedzīvotāji un balsotāji!

Secība šāda: 23.janvārī jau no 12:00 visas dienas garumā Galerijā Centrs notiks dalībnieka atlase. Tajā piedalīties var ikviens, kurš vēlas piedalīties TV3 šovā Dejo ar Zvaigzni, un, kurš mājās apguvis pirmos nepieciešamos deju soļus, kurus iemācīties var www.tv3.lv/dejo/atlase. Kad soļi apgūti, tie rindas kārtībā jāatrāda stingrajai žūrijai, kura dienas beigās atlasīs piecus, viņuprāt, labākos kandidātus. Un tad viss mūsu pašu rokās – viens no izvirzītajiem pieciem kandidātiem nonāks TV3 šovā! To noteiks interneta balsojums www.tv3.lv/dejo - kurš līdz 1.februārim saņems visvairāk balsu, nonāks Dejo ar Zvaigzni studijā prožektoru gaismā starp slavenībām un dejotājiem, lai kopā ar viņiem cīnītos par uzvaru! Varbūt tas būsiet tieši Jūs?! Iedvesmai un ticībai, ka ikviens no mums var dejot, iesakām noskatīties video: www.tv3.lv/dejo

TV3 šova Dejo ar Zvaigzni atlase 23.janvārī un nepieciešamie deju soļi www.tv3.lv/dejo!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV