Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Dagmāra Legante un Normunds Rutulis vadīs LNT muzikālo šovu „O!Kartes Akadēmija”

Ingūna Sermole, 04.02.2010. 18:01 | komentāri (2)

Kamēr 19 jaunieši gatavojas pēdējai atlases kārtai, lai cīnītos par iespēju iekļūt 12 labāko vidū un uzsāktu dalību „O!Kartes akadēmijā”, šova veidotāji  kopā ar šova vadītājiem Dagmāru Leganti un Normundu Rutuli jau gatavojas raidījumiem un lielajiem svētdienas koncertiem.
Dagmāra Legante un Normunds Rutulis vadīs LNT muzikālo šovu „O!Kartes Akadēmija”

„O!Kartes Akadēmija” būs iespēja ne tikai iepazīt jaunus talantus, kuri visu mūsu acu priekšā piepildīs savus sapņus. Šovs būs arī sengaidīta atkal tikšanās ar šarmanto Dagmāru Leganti, kuru ir iemīļojuši tūkstošiem TV skatītāju un ieraudzīt Latvijā atzīto skatuves mākslinieku – dziedātāju Normundu Rutuli jaunā ampluā.

Dagmāra Legante – visu laiku viena no mīlētākajām TV dīvām. Viņa ir piedalījusies vairākos LNT humora šovos, izdzīvošanas šovā, dejojusi un aktīvi iesaistījusies citos TV projektos. Dagmāras aizraušanās ir gleznošana un zīmēšana. Šobrīd viņas sirdslieta ir fotografēšana. „O!Kartes Akadēmija” būs īpaša atgriešanās pie skatītājiem, jo pēdējo gadu laikā Dagmāra nav vadījusi tik lielus TV projektus.

„Es ticu tam, ka katrs piedāvājums nāk īstajā brīdī. Man patīk, ka šajā šovā dalībniekiem būs iespēja izaugt, attīstīties un pilnveidoties „O!Kartes Akadēmijā” noteicošais būs talants, nevis dalībnieku savstarpējie strīdi un intrigas. Es ticu, ka šis šovs būs kvalitatīvs un ar tā starpniecību mēs varēsim atklāt patiešām spilgtus talantus. Domāju, ka Latvijā mīt talantīgi jaunieši, kuriem jāpalīdz sevi parādīt un man prieks, ka es varēšu tajā piedalīties. Kopā ar Normundu strādājuši mēs neesam, bet esmu pārliecināta, ka sastrādāsimies. Normunds nav pirmo reizi uz skatuves, ir ļoti muzikāls, viņam ir laba humora izjūta un liela skatuves pieredze. Vadītāju provju laikā mēs nedaudz padauzījāmies un es ceru, ka arī dzīvē vadīt šovu mums sanāks tā viegli un raiti” -  par iespēju vadīt jauno LNT šovu saka Dagmāra Legante.

Normundam Rutulim izdoti seši solo albumi un pieci albumi sadarbībā ar citiem mūziķiem, pagājušā gadā klajā nāca Normunda Rutuļa projekta N'Works debijas albums "Double B Tonality", kas ir viens no pirmajiem latviešu "soulful house" stila mūzikas albumiem. Normunds ir plaši pazīstams kā šlāgermūzikas un popmūzikas dziesmu izpildītāju. Ilgstoši sadarbojas ar maestro Raimondu Paulu. Dziedātājs var lepoties ar deviņām Latvijas mūzikas ierakstu gada balvām, tas ir vairāk kā jebkuram citam solistam. Viņa hobiji ir dziedāšana, auto, protams, mūzikas veidošana un producēšana. Jau vairāku gadu garumā sirdij tuva ir kļuvusi stepa dejošana. Normunds ir precējies, un viņa ģimenē aug meita un dēls.

Par iespēju vadīt LNT šovu „O!Kartes Akadēmija” Normunds saka: „Bez šaubām – man tas ir jauns izaicinājums. Lai gan uz skatuves esmu bieži un strādāt ar publiku patīk, TV tiešraide vienmēr ir kaut kas īpašs. Esmu priecīgs, ka mana partnere šajā šova būs Dagmāra. Lai gan labs duets var rasties tikai ilgāka kopdarba rezultātā, esmu gatavs darboties pēc vislabākās sirdsapziņas un šādu - ideālu duetu izveidot! Šķiet, Dagmāra arī tam ir gatava. Vajadzētu visam izdoties tip-top!”.

Šova vadītājiem jau ir notikusi pirmā fotosesija un viņi cītīgi gatavojas pirmajai šova tiešraidei.

LNT vērienīgākais muzikālais šovs O!Kartes Akadēmija” sāksies 21. februārī ar lielo koncertu tiešraidē!

Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV