Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

“Aklās kāzas” – iespēja iepazīties un gūt priekšstatu par “aklajiem randiņiem”

Lelde Sāre, 08.02.2010. 15:48 | komentāri (5)

“Aklie randiņi” un dažādi ar tiem saistīti televīzijas šovi ir guvuši plašu popularitāti ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē. Tieši tādēļ par godu Valentīndienai LNT skatītāji 13. un 14. februārī varēs vērot romantisku piedzīvojumu šovā “Aklās kāzas”, ko atbalsta tirdzniecības centrs “Mols”.
“Aklās kāzas” – iespēja iepazīties un gūt priekšstatu par “aklajiem randiņiem”

Šovā „Aklās kāzas” piedalīsies trīs puiši un trīs meitenes, kuri, aizpildot anketas, apstiprināja savu vēlēšanos televīzijas tiešraidē pieņemt vienu no savas dzīves nopietnākajiem lēmumiem un apprecēties. 13. februārī plkst. 21:10 dalībnieki dosies uz savu pirmo randiņu studijā un, neredzot cits citu, centīsies noteikt sev vispiemērotāko partneri. Vienam pārim būs iespēja satikties un 24 stundu laikā iepazīties tuvāk, lai jau 14. februārī plkst. 20:20 visu LNT skatītāju priekšā izlemtu, vai teikt JĀ vārdu.

„„Aklie randiņi” mūsdienu steidzīgajā un aizņemtajā dzīves ritmā nav nekas neparasts, un tie izraisa lielu savas otrās pusītes meklētāju interesi. Piemēram, pērn Valentīndienā „Molā” notika šāda veida publisks pasākums, kur iepazīties bija atnākuši pat vairāk kā 100 dalībnieki. Turklāt skatītājiem šādi pasākumi kalpo kā iedvesmas avots un pamācība, kā veidot savus turpmākos „aklos randiņus””, stāsta Lelde Gangnuse, tirdzniecības centra „Mols” menedžere. „Aptaujājot „Mola” klientus, aicinājām sniegt padomus, kā būt pašpārliecinātākam un ko ņemt vērā savā pirmajā „aklajā randiņā”. Interesantākos ieteikumus esam arī apkopojuši”.

Padomi tiem, kuri joprojām jūtas nedroši par „aklajiem randiņiem”:

1.„Aklie randiņi” nav muļķīgi. Īpaši jau tāpēc, ka tiem, kuri strādā pilnu darba slodzi, ir gandrīz neiespējami nejauši satikt savu potenciālo partneri. Lielākā daļa precēto pāru atzīst, ka viņus kāds ir iepazīstinājis, nevis viņi satikušies gluži nejauši.
2.Teikt taisnību un būt tādam, kāds esi, ir svarīgs nosacījums, jo otrajai pusītei tu iepatiksies tieši tāpēc. Ja sākumā nebūsi stāstījis patiesību par sevi, tad, veidojoties attiecībām, tas agri vai vēlu var nākt atklātībā.
3.Esi labs klausītājs. Otram cilvēkam ir svarīgi sajust, ka tevi interesē viņa stāstītais. Tas noderēs arī turpmākajām tikšanās reizēm.
4.Uzturi vieglu un neformālu sarunu. Tev nav jāatklāj savas dzīves noslēpumi vai jāapspriež nopietnas tēmas ar cilvēku, kuru nepazīsti un pat neesi drošs, vai kādreiz vēl sastapsi.
5.Randiņā izvairies no iepriekšējo attiecību pieredzes apspriešanas, it īpaši nesaki neko sliktu par savu iepriekšējo partneri, jo tas neko labu neliecinās arī par tevi pašu.
6.Ja esi kautrīgs, kurš ne vienmēr var atrast sarunu tēmu ar svešinieku, jau iepriekš padomā par tām lietām un tēmām, ko tu vēlētos apspriest vai uzzināt par otru cilvēku. Kā arī apdomā interesantas lietas par sevi, ko pastāstīt otram, lai parādītu sevi no labākās un interesantākās puses.
7.Uzdod jautājumus par otra cilvēka vērtībām, saviļņojošākajiem sasniegumiem, lietām, ko otrs apbrīno u.c. Šie jautājumi palīdzēs izprast otra domas un kalpos kā pamats turpmāko sarunu veidošanai.
8.Izsaki kādu komplimentu, jo tie patīk visiem. Tā tu ne tikai „izkausēsi ledu”, bet arī ievirzīsi turpmāko sarunu pozitīvā gaisotnē.
9.Nekad „aklo randiņu”, kas nav izdevies, kā plānots, neuztver kā neveiksmi. Pat ja jums neveidosies turpmākas romantiskas attiecības, tu vari iegūt labu paziņu vai draugu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV