Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Noteikti LNT muzikālā šova „O!Kartes Akadēmija” dalībnieki

Ingūna Sermole, 11.02.2010. 12:56 | komentāri (9)

Pēc trīs atlases kārtām, kurās dalībnieki tikās ar prasīgu žūriju, beidzot noskaidroti 12 laimīgie finālisti, kuri uzsāks dalību LNT šī pavasara vērienīgākajā muzikālajā šovā „O!Kartes Akadēmija”. „O!Kartes Akadēmijas” mājas lapā pirms šova reģistrējās 1059 apņēmības pilni jaunieši, 613 jaunie talanti ieradās uz pirmo atlases kārtu modes un izklaides centrā Riga Plaza, otrajā atlases kārtā piedalījās vairs tikai 74 „O!Kartes Akadēmijas” pretendenti, trešajā kārtā žūrijas priekšā stājās 19 talanti, no kuriem žūrija zelta biļeti tālākam ceļam pretī sava sapņa piepildījumam piešķīra 12 finālistiem.
Noteikti LNT muzikālā šova „O!Kartes Akadēmija” dalībnieki

Iepazīsimies ar šova dalībniekiem

Samanta Poļakova ir studente no Tukuma. Viņas lielākais dzīves sapnis, ko arī šajā šovā vēlas piepildīt, ir nokļūt uz lielās skatuves. Samanta ir pietiekami mērķtiecīga un ambicioza, lai to arī sasniegtu! Viņas mīļākais ēdiens ir lazanja, bet dzēriens piparmētru tēja. Saviem konkurentiem šovā „O!Kartes Akadēmija” viņa novēl izturību un nepazaudēt sevi un savas vērtības.

Laima Grauda, stiliste no Rīgas. Viņa ir izcīnījusi Grand Prix Dobelē konkursā „Dziesma manai paaudzei”. Šova laikā ļoti gribētu satikt ar Intaru Busuli un Pitu Andersonu. Jau bērnībā Laima sapņoja kļūt par slavenu dziedātāju. Viņas mīļākais ēdiens ir rosols, bet dzēriens – piens. Laima ļoti mīl regeju, bet citiem šova dalībniekiem novēl veiksmi un iegūt jaunas zināšanas!

Madara Ērgle ir rīdziniece, studente un pārdevēja – konsultante apģērbu veikalā. Divus gadus darbojusies grupā „Sunday Jam Toast” kā vokāliste, galvenie šīs grupas žanri – roks, pops, blūzs un nedaudz arī džezs. Madarai nav nekādas muzikālās izglītības un to, ka viņa vēlas dziedāt saprata tikai 20 gados. Tādēļ dziedāšanu ir apguvusi pašmācības ceļā! Viņas lielākais elks mūzikā – viennozīmīgi ir Maikls Džeksons.

Anna Dribas, studente no Salaspils.  Ir dziedājusi  „Jelgavas Bigbendā” un kopā ar pūtēju Orķestri „Rīga”.  Ieguvusi  1.vietu konkursā „Šans molodim” 2002.gadā, 3.vietu konkursā „Dzintara zvaigzne” un  1.vietu konkursā  „Siguldas atbalss”. No „O!Kartes Akadēmijas” Anna vēlas gūt pieredzi mūzikas sfērā, jaunus draugus un iemācīties daudz interesantu dziesmu! Bet šova skatītājiem sola spilgtus  flamenko priekšnesumus ar saviem draugiem spāņiem no Granādas.

Evija Sloka, studente no Vecumnieku novada.  Ir dziedājusi grupās „Klaidonis” un „Eks diez”. Pēdējais muzikālais sasniegums ir 1. vieta konkursā „King and Queen of the Karaoke”, kas norisinājās pagājušā gadā Igaunijā. Viņas elks mūzikā ir Alan Jackson. Evija tic, ka „O!Kartes Akadēmija”  dos viņai iespēju izpausties mūzikā!

Lelde Barbāne ir rīdziniece, vizāžiste – konsultante – pārdevēja. Dziedājusi Gunāra Kalniņa vadītajā gospeļu korī GG Choir. Šova laikā vēlas satikt Raimondu Paulu, Jāni Stībeli, Lindu Leen un Intaru Busuli. Lelde vēlas uzstāties miljonu..., nē miljardu cilvēku lielas auditorijas priekšā! Viņas mīļākais ēdiens ir cēzara salāti, bet dzēriens - cafe latte ar banānu sīrupu.

Indriķis Sīpols, tulkotājs no Rīgas. Viņš ir dziedājis vairākos vīru un jauktajos koros, tostarp korī  „Kamēr”.  Lai arī ikdienā viņš strādā ar dažādām valodām – viņa mīļākā valoda ir mūzikas valoda. Tikai samērā nesen Indriķis ir apjautis, ka mūzika ir viņa patiesais aicinājums un tieši „O!Kartes Akadēmijā” viņš ar pilnu pārliecību šo aicinājumu mēģinās ari piepildīt. Notikums, kas mainījis viņa dzīvi – ir viņa meitiņas Žanetes, kura mīļi tiek dēvēta arī kā Žužū, nākšana pasaulē.

Mareks Kolāts  dzīvo Lapmežciemā, bet studē Rīgā. Par iespēju piedalīties „O!Kartes Akadēmijā” Mareks saka – „Šī būs iespēja parādīt to, ka neesmu vienkāršs laukakmens, bet dimants kurš var tikt  nopulēts ar pedagogu palīdzību. Un akadēmija noteikti padarīs mani par krāsaināku cilvēku”. Mareka mīļākais ēdiens ir mammas gatavotā paella, bet viņa novēlējums pārējiem šova dalībniekiem ir nepazaudēt sevi, un iekļūstot šovā ņemt no tā visu ko var, jo galu gala tā ir vienreizēja iespēja, vārda vistiešākajā nozīmē.

Mārtiņš Grunte nāk no Ventspils novada, Ugāles pagasta. Viņš šobrīd nemācās un nestrādā.  Iepriekšējas muzikālas izglītības viņam nav, visu apguvis pašmācības ceļā, bet tas nav liedzis piedalīties dziedāšanas konkursos, kuros ir guvis arī atzinības. Mārtiņa elki mūzikā ir Jānis Stībelis, Intars Busulis un Ieva Kerēvica. Viņš sevi var raksturot vienā vārdā – Superīgs.

Kristaps Čimbars  ir liepājnieks un līdzīpašnieks „Muzikālajam ziedu veikalam”. Sevi raksturo kā labsirdīgu, izpalīdzīgu un uzticamu, bet tai pat laikā kā ambiciozu, ar jaunības maksimālismu! Kristaps spēlē ģitāru jau no 6 gadu vecuma un pēdējā pusgada laikā apgūst arī klavierspēli. Viņa mīļākais ēdiens ir vista ar rīsiem, bet dzēriens omītes spiestā ābolu sula. Ja viņam būtu jāizvēlas starp mīlestību un naudu – viņš ļautos mīlestībai.

Ivars Galiņš  ir jelgavnieks, bet šobrīd studē Rīgā. Viņš ir dziedājis Bildēs 2009,  guvis atzinību muzikālos konkursos. Šova laikā viņš gribētu tikties ar Renāru Kauperu, bet par mūzikas elku sauc Igo.  Brīvajā laikā Ivars spēlē ģitāru un raksta dziesmas.  Pārējiem šova dalībniekiem viņš novēl veiksmi un izturību.

Nikolajs Puzikovs ir kārtībnieks no Ogres. Kļūt par policistu mazais Nikolajs sapņoja jau no mazotnes, viņš vēlējās sekot tēta piemēram, jo arī Nikolaja tēvs ir policists. Viņa lielākais, šobrīd vēl neīstenotais sapnis ir pašam sava ģimene. Brokastīs viņa iecienītākais ēdiens ir sieriņš „Kārums”. Nikolajam ļoti patīk džezs un rokenrols, bet mīļākais dziedātājs ir Andris Ērglis. Ja viņam būtu iespēja darīt ko vien var iedomāties – Nikolajs ceļotu laikā.

Šķiet, ka viss trakākais jau ir aiz muguras, tomēr lielākais izaicinājums dalībniekiem ir tikai priekšā! Jau 21.februārī pulksten 20:20 viņus pirmo reizi redzēsim LNT ēterā grandiozajā „O!Kartes Akadēmijas” atklāšanas koncerta tiešraidē no Rīgas Kinostudijas un... turpināsim sekot līdzi viņu ikdienas gaitām, turēsim īkšķus, pārdzīvosim par neveiksmēm, priecāsimies par panākumiem un sekosim līdzi viņu izaugsmei turpmākos trīs mēnešus ik dienu kanālā LNT un www.okartesakademija.lv!

Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV