Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Sācies TV3 šovs „Dejo ar zvaigzni”

Marta Zandersone, 15.02.2010. 11:37 | komentāri (3)

Vakar tika dots starts deviņu nedēļu deju maratonam TV3 šovā „Dejo ar Zvaigzni”, kurā deviņi spilgti un atraktīvi pāri cīnīsies par galveno balvu un Zelta pāra titulu! Šova atklāšanas reizē visi dejotāji tika pasargāti no izbal-sošanas, bet viņi netika saudzēti no stingrās žūrijas puses – vērtējumi bija tieši un skarbi, norādot uz dejotāju pieļautajām kļūdām! Vai tas uzsitīs asi-nis un atmodinās spītu, lai uzlabotu dejojumu, vai tomēr radīs pretējo efek-tu?! To uzzināsim jau šajā svētdienā 20:00 TV3, kad īstā cīņa sāksies un kādam no pāriem šovs „Dejo ar Zvaigzni” būs jāatstāj.
Sācies TV3 šovs „Dejo ar zvaigzni”

Latiņa uzlikta augsti

Vakar tika atklāts TV3 šovs „Dejo ar Zvaigzni”, kurā deviņi spilgti pāri sniedza sagatavotus deju priekšnesumus. Uzstāšanos vērtēja patiesi stingra žūrija - horeogrāfs Vladimirs Ponomarjovs, Šmitu deju skolas vadītāja Anita Šmite, horeogrāfs Valērijs Mironovs un šova „Dejo ar zvaigzni 2” uzvarētājs, spēkavīrs Raivis Vidzis. Brīžiem gribējās jautāt vai vērtējums nav pārlieku skarbs?! Tomēr, kā šova beigās skaidroja V.Mironovs, vērtēšana esot bijusi taisnīga un atbilstoša pirmo deju sniegumam – lai ir kur augt! Latiņa uzlikta augsta un jau šajā svētdienā varēs uzzināt, kā žūrijas vērtējums ietekmējis dejotājus.

Vakar redzējām

Šova „Dejo ar Zvaigzni” deju maratonu atklāja Ainārs Ančevskis un Ieva Kemlere, kuri uzstājās ar dzī-vespriecīgu džaivu. Pēc viņiem uz skatuves kāpa Elīna Fūrmane un Rihards Mailītis, kuri bija apguvuši lēno valsi – to žūrija vērtēja ar zemāko punktu skaitu un pat izpelnījās vulgārākā valša titulu. Tad droši un pārliecinoši deju placī nāca Jānis Auzāns un Zane Prokofjeva, kuri sniedza ča-ča-ča deju. Pēc vi-ņiem skatītājus un arī žūriju apbūra Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins, kuri ar kvikstepa snie-gumu izpelnījās augstāko žūrijas vērtējumu. Tad uz skatuves kāpa Gundars Lintiņš un Marina Martino-va, kuri, veidojuši vienādas frizūras, Maika Džeksona dziesmas pavadījumā izpildīja džaivu. Pēc tam Karina Tatārinova ar partneri Gati Sevelu romantiskās noskaņās skatītājiem rādīja lēno valsi. TV3 skatī-tāju izvēlētais dejotājs Rolands Meržejevskis un viņa partnere Elīza Ancāne izpildīja atraktīvu un ener-ģisku kvikstepu. Iespējams, ka papildu enerģijas devu sniedza apziņa, ka par R.Meržejevska iekļūšanu šovā balsojuši 4974 cilvēki. Tad uz skatuves kāpa Santa Didžus un Māris Pūce, kuri romantiski rozā tērpos izpildīja ča-ča-ča. Un šovu noslēdza spēcīgais Mr.Universe 2009 Aivars Visockis un partnere Darja Burova, kuri deju laukumā izpildīja lēno valsi.

Vai vakar „Dejo ar Zvaigzni” studijā piedzīvotais un izjustais šova dalībniekiem uzsitīs asinis un atmodi-nās spītu, lai uzlabotu dejojumu?! Vai žūrijas stingrais vērtējums tomēr radīs pretējo efektu?! To uzzi-nāsiet jau šajā svētdienā 20:00 TV3, kad īstā cīņa sāksies un kādam no pāriem šovs Dejo ar Zvaigzni būs jāatstāj!

Viss un vēl vairāk www.tv3.lv/dejo


Bet tiem, kuri vakar kādu no dejām neredzēja vai nedzirdēja žūrijas vērtējumu, iesakām apmeklēt www.tv3.lv/dejo, kur pieejama plašākā informācija, video un foto galerijas no šova „Dejo ar Zvaigzni”. Iespējams aplūkot gan visu šovu atkārojumā, gan tikai sev tīkamo deju un beigās dzirdēt arī žūrijas vērtējumu. Tiem, kuriem ir ko teikt par redzēto vakardienas šovā „Dejo ar Zvaigzni”, iesakām apmeklēt foruma sadaļu.


Ļaujieties dejas burvībai šovā Dejo ar Zvaigzni jau šosvētdien 20:00 TV3.

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV