Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

"Dejo ar zvaigzni" dalībnieki gatavojas cīņai

Marta Zandersone, 18.02.2010. 13:03

Pēc šova Dejo ar Zvaigzni atklāšanas dejotāju starpā valda īsts satraukums un modināts cīņas spars - stingrā žūrija parādījusi, ka šovā joku būs maz un katrai tiešraidei jāgatavojas ar īpašu centību un atbildību. Visi dalībnieki pār-vērtējuši pirmā šova sniegumu un daudz laika veltījuši, lai uzlabotu deju izpildījumu, to muzikālo pavadījumu un dejas vizuālo noformējumu. Šajā svētdienā Dejo ar Zvaigzni studijā redzēsiet dažādas dejas - būs rumba, tango, valsis un iespējams arī ča-ča-ča! Jāsaka, ka īstā cīņa ir sākusies un kādam no pāriem šovs Dejo ar Zvaigzni būs jāatstāj! Kurš tas būs? To uzzināsiet jau šajā svētdienā, 21.februārī 20:00 tikai TV3.
"Dejo ar zvaigzni" dalībnieki gatavojas cīņai

Joku maz un valda satraukums

Lai arī šova atklāšanā daudzi no dalībniekiem tika negaidīti pārsteigti ar žūrijas stingrību un izpelnījas skarbu kritiku, tas nav mazinājis vēlmi apgūt dejas, sniegt skatītājiem burvīgus mirkļus un apgūt daudz jauna. Arī šajā svētdienā žūrija sola būt stingra un taisnīga, tās sastāvā būs Anita Šmita, Vladimirs Ponomarjovs, Agris Daņiļēvičs un vēl kāds sabiedrībā zināms cilvēks.

Rumba, tango, valsis

Dejo ar Zvaigzni pirmajā tiešraidē zemāko vērtējumu izpelnījās Elīna Fūrmane un Rihards Mailītis, bet tas nav licis viņiem nolaist rokas. Lai gan E.Fūrmane ir šokēta par iegūtajām atzīmēm, viņa ir gatava cīnīties un dara visu, lai jau šajā svētdienā uzstātos ar daudz labāku un kvalitatīvāku sniegumu. Dejas muzikālais pavadījums nomainīts jau četras reizes, mēģinājumi ilgst līdz vēlai naktij un spēku izsīkumam, tiek pārdomāti deju soļi un priekšnesuma kopējā noskaņa.

Santa Didžus ar deju partneri Māri Pūci gatavo valsi un sākuši nopietni satraukties par gaidāmo tiešraidi. Ja pirms šova abi dalībnieki jutās mierīgi, jo S.Didžus deju soļus apguva ātri, bet M.Pūci mierināja un iedrošināja Dejo ar Zvaigzni 2 iegūtā 2.vieta, tad tagad situācija mainījusies. M.Pūce kļuvis daudz prasīgāks pret savu partneri, mēģinājumiem tiek veltīts daudz vairāk laika, tie notiek biežāk un mēģinājumi kļuvuši daudz kvalitatīvāki.

Līdz šim ļoti nosvērta, mierīga un pārliecināta bija Karina Tatārinova un Gatis Sevels, bet arī šis pāris sācis satraukties, jo līdz šim saņemtie komplimenti un pozitīvā žūrijas attieksme liek turpināt tik pat labi un vēl labāk. Kā atzīst paši dalībnieki, pirmajā reizē zem garās kleitas viegli varēja noslēpties dažādas dejas nepilnības un kļūmes, tādēļ tikai šajā svētdienā, kad īsā kleitiņā tiks izpildīta latīņu deja, varēs pārliecināties par prasmēm un apgūto.

Jānis Auzāns saspringtā deju mēģinājumu grafika dēļ atcēlis visus koncertus, kas paredzēti ar Oranžo kori, visu laiku veltot šovam Dejo ar Zvaigzni. Šo pāri pirmās piešķirtās atzīmes iedrošinājušas un uzmundrinājušas, abi dalībnieki iedegušies un svētdienai gatavo valsi.

Problēmas radušās Gundaram Lintiņam un Rolandam Meržejevskim ar Elīzu Ancāni - dalībnieki izvēlējušies dejas, kurās papildu soļu pagūšanai, uz skatuves jāuzbur arī īpaša atmosfēra un katram jāiejūtas jaunā ampluā un spilgtā tēlā. G.Lintiņam tango dejā jākļūst par pārliecinātu mačos, bet R.Meržejevskim ar E.Ancāni uz skatuves jāizspēlē kaislīgs mīlas stāsts un jāatklāj plaša emociju gamma rumbas dejā. Jau-tāsiet, kur problēma? G.Lintiņš ikdienā ir mīlošs tētis, saprotošs skolotājs un draudzīgs biedrs - ne miņas no mačo. Bet R.Meržejevskis un E.Ancāne ir jaunākie šova dalībnieki, kuriem pietrūkst dejai nepieciešamās pieredzes un pārdzīvoto kaislību. Kā viņiem veiksies ar sev svešo tēlu iedzīvināšanu un kā izdosies uzburt nepieciešamo noskaņu?!

Arī pārējie Dejo ar Zvaigzni pāri nodevušies mēģinājumiem un dara visu, lai svētdienas tiešraidē iepatiktos gan skatītājiem, gan izpelnītos labu žūrijas vērtējumu, jo nevienam no dalībniekiem negribas atstāt šovu, kas tikko vien sācies.

Viss un vēl vairāk www.tv3.lv/dejo

Tiem, kuri vēlas vēlreiz redzēt kādu no dejām, iesakām apmeklēt www.tv3.lv/dejo, kur pieejama plašākā informācija, video un foto galerijas no šova Dejo ar Zvaigzni. Iespējams aplūkot gan visu šovu atkārojumā, gan tikai sev tīkamo deju un beigās dzirdēt arī žūrijas vērtējumu. Tiem, kuriem ir ko teikt par redzēto šova Dejo ar Zvaigzni atklāšanā, iesakām apmeklēt foruma sadaļu.

Ļaujieties dejas burvībai šovā Dejo ar Zvaigzni jau šosvētdien 20:00 TV3!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV