Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Šovu "Dejo ar Zvaigzni" atstāj Aivars Visockis

Marta Zandersone, 22.02.2010. 10:54 | komentāri (1)

Lai arī TV3 šova Dejo ar Zvaigzni starts tika dots pirms divām nedēļām, tomēr līdz vakardienai visi dalībnieki un deju partneri tika pasargāti no izbalsošanas. Bet šova noteiktumi ir nepielūdzami un paredz, ka ik svētdienu kāds no zvaigžņu pāriem šovu atstās - pirmā reize liktenīga izrādījās spēkavīram, Mr.Universe 2009 Aivaram Visockim un deju partnerei Darjai Burovai. Iespējams skaistākās cīņas – dejas, turpināsies jau pēc nedēļas TV3 studijā šovā Dejo ar Zvaigzni, bet līdz tam dejotāji apgūs jaunos deju soļus, mēģinās atbrīvoties no pieļautajām kļūdām un meklēs skaistākos tērpus priekšnesumiem.
Šovu "Dejo ar Zvaigzni" atstāj Aivars Visockis

Vakar TV3 deju studijā šovā Dejo ar Zvaigzni tikās deviņi spilgti un skaisti pāri, lai ļautos iespējams skaistākai cīņai – dejai. Noteikumi paredz, ka vienam no pāriem šovs jāatstāj un vakardienas tiešraide liktenīga izrādījās spēkavīram, Mr.Universe 2009 Aivaram Visockim un dejotājai Darjai Burovai. Dalībniekus stingri un taisnīgi vērtēja Šmitu deju skolas vadītāja Anita Šmite, horeogrāfs un Dzirnu vadītājs Agris Daņiļēvičs, horeogrāfs Vladimirs Ponomarjovs un Rīgas Dinamo hokejists Oļegs Sorokins.

Kaislības un romantika

Dejo ar Zvaigzni tiešraidē kā pirmie uzstājās Aivars Visockis un Darja Burova, lieliski atainojot mijiedarbību starp sievietes daili un kunga spēku ča-ča-ča dejā. Pēc viņiem deju laukumā romantiskas noskaņas ienesa Santa Didžus un Māris Pūce ar lēno valsi. Tad uz skatuves kāpa TV3 skatītāju ievēlētais dalībnieks Rolands Meržejevskis ar deju partneri Elīzi Ancāni, kuri mēģināja uzburt kaislīgu mīlas ainu rumbas dejā. Nākamie dejotāji - Ainārs Ančevskis un Ieva Kemlere – TV3 deju studijā izpildīja spēcīgu un ugunīgu tango. Bet Elīna Fūrmane un Rihards Mailītis studijā ienesa smaidu un azartu ča-ča-ča dejā. Pēc ātrajiem rimtiem deju laukumu piepildīja kas daudz liegāks un maigāks - Jāņa Auzāna un dejotājas Zanes Prokofjevas valsis. Nākamais pāris spēja uzburt juteklisku un patiesu mīlestības stāstu rumbas dejā – to uzbūra Dana Dmbrovska un Aleksandrs Aļošins. Ja nedēļas sākumā Gundars Lintiņš atzina, ka grūtības sagādājot iejušanās Mačos tēlā tango dejā, tad TV3 deju laukumā tiešraidē kopā ar dejotāju Marinu Martinovu viss izdevās lieliski un emocionāli spēcīgi. Vakardienas Dejo ar Zvaigzni noslēdza Karīnas Tatarinovas un Gata Sevela ča-ča-ča, kas abiem pirms šova sagādāja patiesas raizes un kreņķus – šajā dejā daudz labāk varēja novērtēt apgūtos soļus un arī pieļautās kļūmes.

Iegaumējiet www.tv3.lv/dejo!

Iesakām iegaumēt www.tv3.lv/dejo, kur pieejama plašākā informācija, video un foto galerijas no šova Dejo ar Zvaigzni. Iespējams aplūkot gan visu šovu atkārojumā, gan tikai sev tīkamo deju un beigās dzirdēt arī žūrijas vērtējumu. Tiem, kuriem ir ko teikt par redzēto šovā Dejo ar Zvaigzni, iesakām apmeklēt foruma sadaļu.


Ļaujieties dejas burvībai šovā Dejo ar Zvaigzni jau šosvētdien, 28.februāri 20:00 TV3!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV