Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Šovakar LNT muzikālajā šovā "O!Kartes Akadēmija" uz izbalsošanas strīpas stāsies Made un Saipo

Ingūna Sermole, 01.03.2010. 12:12 | komentāri (4)

Vakar vakarā noslēdzās otrais LNT vērienīgā muzikālā šova "O!Kartes Akadēmija" koncerts. Šis koncerts šova dalībniekiem bija īpaši svarīgs, jo divi dalībnieki, kuri saņēma viszemāko žūrijas un skatītāju vērtējumu, šodien stāsies uz izbalsošanas strīpas. Made vai Saipo, kurš spēs pārliecināt skatītājus, ka ir pelnījis turpināt mācības "O!Kartes Akadēmijā", bet kuram šovs būs jāpamet - to uzzināsim šovakar pulksten 21:05 kanālā LNT tiešraidē.
Šovakar LNT muzikālajā šovā "O!Kartes Akadēmija" uz izbalsošanas strīpas stāsies Made un Saipo

Vakardienas koncertā "O!Kartes Akadēmijas" dalībnieki dziedāja skaistākās jaunās un iemīļotākās latviešu dziesmas. Šoreiz visu dalībnieku uzstāšanās bija daudz pārliecinošāka, jo veselu nedēļu pedagogu vadībā viņi gatavojās šim koncertam. Pēc vakardienas koncerta par labāko tika atzīta Evija Sloka. Viņa koncertā uzstājās pēdējā un izpildīja grupas Astro’n’out" dziesmu "Apaļa pasaule".

Mareks vakardienas koncertā dziedāja grupas "Dzelzs vilks" skanīgo dziesmu "Vienas nakts meitene", Mārtiņš uzstājās ar Fēliksa Ķiģeļa dziesmu "Amors-Superstārs", Anna visus pārsteidza izpildot grupas "H2O" dziesmu "Uzmini nu", Ivars izpildīja rokgrupas "Līvi" dziesmu "Dzelzsgriezējs". Kristaps dziedāja šī brīža populārāko hītu, grupas "Musiqq" dziesmu "Abrakadabra", Saipo uzstājās ar Fomina&Kleina dziesmu "Muzikants". Samanta startēja ar grupas "Opus Pro" dziesmu "Rozā lietus", Laima izpildīja Laura Reinika dziesmu "Sirds sadeg neparasti". Nikolajs uzstājās ar grupas "Otra puse" dziesmu "Savādā", Lea dziedāja grupas "Gain Fast" hītu "Brīži", bet Made izpildīja Arņa Medņa un Jāņa Stībeļa dziesmu "Radio Radio".

Šova žūrija, kuru otrajā koncertā pārstāvēja "MicRec" vadītājs Guntars Račs, aktrise Rēzija Kalniņa, mūziķis Jānis Ozols un telekompānijas LNT vadītājs Andrejs Ēķis, jaunos mūziķus gan slavēja, gan norādīja uz viņu kļūdām, kuras laika gaitā mācoties "O!Kartes Akadēmijā" ir jāpilnveido. Spriedzes un kvalitātes latiņa ar katru nedēļu kļūs arvien augstāka, tādēļ žūrija kļūst prasīgāka, bet dalībnieki katram koncertam gatavojas arvien cītīgāk.

Sekojiet līdzi jauniešu izaugsmei un tiekamies jau šodien pulksten 14:20, kur katram būs iespēja uzzināt, kā viņi jūtas, ko domā pēc vakardienas koncerta! Pulksten 18:40 LNT kanālā rādīsim "O!Kartes Akadēmijas" dienasgrāmatu ar spilgtākajiem notikumiem pēdējo 24 stundu laikā, bet vakarā pulksten 21:05 norisināsies pirmā izbalsošana! Made vai Saipo, kurš turpinās cīņu par LNT muzikālā šova "O!Kartes Akadēmija" galveno balvu - iespēju mācīties Londonas mūzikas skolā Tech Music School, bet kurš jau šovakar tiks atskaitīts no "O!Kartes Akadēmijas" un šovu atstās - to noteiksiet jūs skatītāji!

Atbalstiet savējo - tiekamies šovakar pulksten 21:05 LNT kanālā tiešraidē muzikālajā šovā "O!Kartes Akadēmija"!

Šovu atbalsta "O!Karte", kuras zīmola sauklis ir "Kam ir ko teikt!", modes un izklaides centrs "Riga Plaza", saldējums "TIO", SEB Studenta banka.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV