Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Šovu "Dejo ar zvaigzni" atstāj Lintiņš un Martinova

Marta Zandersone, 01.03.2010. 13:29

Vakar TV3 šova "Dejo ar Zvaigzni" studijā tiešraidē tikās astoņi šarmanti, burvīgi un apņēmības pilni pāri, lai skatītājiem sniegtu priekšnesumus, kuri nedēļas garumā ilgās stundās gatavoti mēģinājumu zālē. TV3 deju laukumā tika izdejota rumba, tango, lēnais valsi un atraktīvais džaivs, augstāko žūrijas vērtējumu izpelnījas Santa Didžus ar Māri Pūci, bet skatītāji lēma, ka šovu uz laiku atstās bundzinieks Gundars Lintiņs un Marina Martinova.  Jauni pārsteigumi, neredzēti priekšnesumi un patiesas emocijas šovā "Dejo ar Zvaigzni" jau šajā svētdienā, 7.martā 20:00 TV3.
Šovu "Dejo ar zvaigzni" atstāj Lintiņš un Martinova

Joprojām stingri un taisnīgi

Vakar TV3 šova "Dejo ar Zvaigzni" studijā tiešraidē dejotāju sagatavotos priekšnesumus stingri, bet taisnīgi vērtēja baleta pedagogs Vladimirs Ponomarjovs, Šmitu deju skolas vadītāja, deju tiesnese Anita Šmite, jokdaris, Ikšķiles pašvaldības deputāts Kaspars Upacieris un Latvijas Nacionālā teātra horeogrāfs Alberts Kivlenieks. Žūrijas vērtējumā bija gan augstā atzīme 10, kuru visdāsnāk dāļāja K.Upacieris, gan arī vakar zemākā piešķirtā atzīme 4, kuru Gundaram Lintiņam un Marinai Martinovai piešķīra V.Ponomarjovs par rumbas sniegumu.

Deju virpulī

"Dejo ar Zvaigzni" deju laukumā kā pirmie uzstājās Karina Tatārinova un Gatis Sevels, kuri bija sagatavojuši tango un no žūrijas izpelnījās 28 punktus. Pēc tam uz skatuves kāpa Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins, kuri ar lēno valsi nokļuva neierastā situācijā – ja līdz šim žūrija viņus lutinājusi ar augstākajām atzīmēm, tad vakar ieguva zemāko vērtējumu, 26 punktus. Tad ar rumbu skatītājus valdzināja Gundars Lintiņš un Marina Martinova, kuru sniegums, žūrijas skatījumā, bija nepārliecinošs. Pāris no žūrijas ieguva 26 punktus, ar D.Dombrovsku un A.Aļošinu dalīja pēdējo vietu, un, apkopojot skatītāju balsojumu, vakar bija spiesti šovu atstāt. Pēc tam enerģiju un dzīvesprieku studijā ienesa un izdejoja Jānis Auzāns un Zane Prokofjeva, kuri ar džaiva sniegumu ieguva 27 punktus un lielu klātesošo skatītāju atbalstu. Nākamais pāris - Elīna Fūrmane un Rihards Mailītis – pierādīja, ka centība, smags darbs un neatlaidība vainagojas panākumiem - pāris ar tango deju ieguva 30 punktus, kas līdz šim ir viņu augstākais sasniegums un iegūtais novērtējums. Tad deju laukumā romantiskas noskaņas uzbūra Rolands Meržejevskis un Elīza Ancāne, kuri lēnajā valsī apvienoja divus mīlas stāstus no filmām "Romeo un Džuljeta" un "Operas spoka", iegūstot augstos 34 žūrijas punktus. Ar savdabīgu, aizkustinošu un smeldzīgu rumbu uzstājās Ainārs Ančevskis un Ieva Kemlere, kuri žūrijas vērtējumā ieguva 31 punktu. Un Dejo ar Zvaigzni vakar noslēdza Santa Didžus un Māris Pūce, kuri ar atraktīvo, enerģisko un teatrālo džaivu izpelnījās augstāko žūrija vērtējumu – 36 punktus.

Balsošana un atgriešanās šovs

Kad visi astoņi pāri nodejoja, žūrija ar sniegtajiem vērtējumiem sarindoja dalībniekus no pirmās līdz astotajai vietai. Tad savas balsis par tīkamāko pāri atdeva skatītāji, kuri 10 minūtes balsoja un ierindoja dalībniekus sev vēlamās vietās. Žūrijas un skatītāju ietekme vietas iegūšanā bija līdzvērtīga un, summējot skatītāju un žūrijas vietu sadalījumu, uzzinājām, ka šajā reizē zemāko vietu ieguva G.Lintiņs un M.Martinova. Bet septītajā šova reizē visi līdz tam izbalsotie pāri, tostarp G.Lintiņs ar M.Martinovu un A.Visockis ar D.Burovu, atgriezīsies "Dejo ar Zvaigzni" laukumā, lai cīnītos par iespēju atgriezties šovā un turpināt deju cīņas plecu pie pleca ar citiem dalībniekiem.


Ļaujieties dejas burvībai šovā Dejo ar Zvaigzni jau šajā svētdienā, 7.martā 20:00 TV3!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV