Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pirmajā izbalsošanā LNT šovu „O!Kartes Akadēmija” atstāj Made

Ingūna Sermole, 02.03.2010. 13:40

Vakar vakarā LNT šovā „O!Kartes Akadēmija”  norisinājās pirmā izbalsošana. Saipo un Made - divi dalībnieki, kuri svētdienas koncertā ieguva viszemāko žūrijas un skatītāju kopvērtējumu stājās uz izbalsošanas strīpas. Iegūstot tikai nedaudz mazāk skatītāju balsu kā Saipo, vakar „O!Kartes Akadēmiju”  pameta Made.
Pirmajā izbalsošanā LNT šovu „O!Kartes Akadēmija”  atstāj Made

Pirmdienas vakarā „O!Kartes Akadēmijā” valdīja uztraukums un neziņa, jo šova dalībnieki piedzīvoja pirmo izbalsošanu. Lai gan satraukums bija jūtams it visos šova dalībniekos, Saipo un Made saspringtajā situācijā turējās godam. Visu tiešraides laiku, balsojot, skatītājiem bija iespēja izteikt savu atbalstu vienam vai otram šova dalībniekam un rezultāti bija samērā līdzīgi. Ik minūte varēja izšķirt visu. Tomēr skatītāji lēma, ka pirmajā izbalsošanā šovs jāpamet Madei.

Arī žūrija, kurai visa šova laikā vienu reizi ir iespēja piešķirt imunitāti kādam no šova dalībniekiem, savu iespēju neizmantoja un Madei iespēju palikt šovā nedeva.

Atvadoties no saviem kolēģiem un skatītājiem, Made sacīja, ka jūtas pateicīga par iespēju kaut divas nedēļas pabūt „O!Kartes Akadēmija” un apgūt daudz jaunas lietas, viņa novērtē laiku ko pavadījusi šovā un novēl pārējiem dalībniekiem izturību un attīstīt savu talantu.

No šīs nedēļas, šova „O!Kartes Akadēmija” mājas lapā www.okartesakadēmija.lv, piedaloties aptaujā, skatītāji varēs izlemt kāda  dalībnieka likteni, nosakot piešķirt viņam vai atteikt kādas īpašas privilēģijas. Šonedēļ notiek  balsošana vai Saipo atļaut tikties ar saviem tuviniekiem. Atgādinām, ka „ O!Kartes Akadēmijas” dalībniekiem nav iespējas tikties ar saviem tuviniekiem un iespēja satikt savus mīļos, ikvienam dalībniekam būtu nenovērtējams ieguvums.

Tiekamies LNT šova „O!Kartes Akadēmijas” tiešraidēs ik dienu pulksten 14:20, 18:40 un 23:00!

Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”, modes un izklaides centrs „Riga Plaza”, saldējums „TIO”, SEB Studenta banka.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV