Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Dejo ar Zvaigzni" valdzina un gatavojas Sieviešu dienai

Marta Zandersone, 05.03.2010. 09:29

Par skatītāko šovu svētdienu vakaros kļuvis TV3 "Dejo ar Zvaigzni" un tā dalībnieki līdz šim pie TV3 ekrāniem pulcējuši vairāk kā miljons deju cienītāju!* Dejojošās zvaigznes šīs svētdienas tiešraidei gatavo īpašu programmu Sieviešu dienas noskaņās, svētku priekšvakarā deju laukumā tiks izdejots kaislīgais tango, emocionālā rumba, azartiskais džaivs un kviksteps. Un, protams, arī 8.martā TV3 pārsteigs un iepriecinās ar īpaši veidotu programmu – filma "Sātans Pradas brunčos", pirmizrāde seriālam "Kašmira mafija" un krāšņs un pikants "Viktoria’s Secret modes šovs 2009"! Ļaujieties deju burvībai šovā "Dejo ar Zvaigzni" jau šajā svētdienā, 7.martā 20:00 TV3.
"Dejo ar Zvaigzni" valdzina un gatavojas Sieviešu dienai

Trešdienas vakarā Rolands Meržejevskis ar partneri Elīzu Ancāni devās romantiskās vakariņās uz viesnīcu Baltvilla. Tur viņus sagaidīja pārsteigums – Baltvilla viesojās ciemiņš no Argentīnas, kurš turpat viesnīcā uz tango deju lūdza E.Ancāni. Kā atzina daiļa meitene, viņa pirmo reizi dzīvē dejojusi īstu Argentīnas tango. Tikai rodas jautājums – vai E.Ancānei nenojuks soļi svētdienas tiešraidē, jo ar R.Meržejevski tiek apgūta pavisam cita deja – džaivs!?

Savukārt Elīna Fūrmane un Rihards Mailītis tajā pat laikā izbaudīja masāžu viesnīcas Baltvilla SPA centrā. Satraukumam nav pamata, Viola Abrāmova-Mailīte ir lietas kursā par šo nelielo atpūtas mirkli. Var pat teikt, ka E.Fūrmane, R.Mailītis un V.Abrāmova-Mailīte kļuvuši par ģimeni, jo kopā pavada ļoti daudz laika. Kā apliecina aizvadītā tiešraide, sūrais darbs un  ilgās mēģinājumu stundas atmaksājas – žūrijas vērtējums iedvesmojis un iedrošinājis visus trīs! Bet uzliktā latiņa jānotur – vai tas izdosies rumbas sniegumā šajā svētdienā?! To uzzināsiet jau pavisam drīz!

Par iedvesmojošiem rezultātiem runā arī Santa Didžus un Māris Pūce, kuri iepriekšējā nedēļā saņēma augstāko žūrijas vērtējumu. Šajā nedēļā abi pie tango apgūšanas strādā tik cītīgi un ilgi, ka S.Didžus vīrs paspējis noilgoties pēc sieviņas un atzīst, ka viņam viņas sāk pietrūkt.

Ilgas stundas mēģinājumu zālē pavada arī Karina Tatārinova un Gatis Sevels, kuri gatavo rumbas priekšnesumu. K.Tatārinovas izrāžu dēļ darbs deju zālē sākas ne ātrāk kā 21:30 un turpinās līdz pat spēku pagurumam vēlā naktī.

Zināms, ko dara pārējie šova dalībnieki - Ainārs Ančevsksi un Ieva Kemlere gatavo kvikstepu, Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins apgūst džaivu, Jānis Auzāns ar Zani Prokofjevu mēģinājuma zālē laiku velta tango dejai.

Pārsteigums tango noskaņās

Svētdien būs arī kāds patīkams pārsteigums - "Dejo ar Zvaigzni" studijā viesosies K"oru Kari 2" uzvarētāja Ieva Kerēvica un Madonas Zaļais Meža koris, kuri deju laukumā ienesīs tango priekšnesumu! Bet ar žūrijas sastāvu gan bez jokiem un pārsteigumiem – svētdien redzēsiet taisnīgo Šmitu deju skolas vadītāju, deju tiesnesi Anitu Šmiti, stingro baleta pedagogu Vladimiru Ponomarjovu, vērīgo Latvijas Nacionālā teātra horeogrāfu Albertu Kivlenieku un īpašo viešņu, radio Star FM raidījuma Zoopasta un TV3 spēles "Dullais Desmitnieks" vadītāju Baibu Sipenieci–Gavari.

Svētdienu skatītākais šovs!


TV3 šovs "Dejo ar Zvaigzni" līdz šim kopumā pulcējis vairāk kā miljons skatītāju (precīzi: 1 070 700) un tam svētdienu vakarā tiešraidē vidēji seko 233 900 skatītāju, deju cienītāju pulks ar katru reizi aizvien palielinās.* Jāsaka, ka šovs lielāko interesi izraisījis sieviešu vidū un to skaits kopējā auditorijā gandrīz divas reizes pārsniedzis vīriešu pulku. Un nav jau arī pārsteigums – kurai daiļajai būtnei gan nepatīk dejas, skaisti tērpi, sapucēti dejotāji, vadītāji un dalībnieki, pārsteigumi un pozitīvas emocijas?! Un tieši daiļajām dāmām šajā svētdienā, 7.martā būs veltīts šovs D"ejo ar Zvaigzni" – sagaidiet Sieviešu dienu kopā ar TV3! Un, protams, arī  8.martā TV3 pārsteigs un iepriecinās ar īpaši veidotu programmu – filma "Sātans Pradas brunčos", pirmizrāde seriālam "Kašmira mafija" un krāšņs un pikants "Viktoria’s Secret modes šovs 2009".

Dejo arī portālā

TV3 šovam "Dejo ar Zvaigzni" plašs skatītāji loks seko ne tikai svētdienu vakaros tiešraidē, bet arī citās nedēļas dienās portālā www.tv3.lv. Aktīvākā rosība www.tv3.lv/dejo notiek sadaļā diskusiju forums, kur visi, kam ir ko teikt par redzēto šovā, pauž savu viedokli un pārdomas. Dejo ar Zvaigzni tiešraidē bauda ne tikai TV3 skatītāji zilajos ekrānos, bet arī www.tv3.lv/dejo apmeklētāji - ik svētdienas vakaru šo iespēju izmanto apmēram 5000 – 6000 interneta lietotāji, no kuriem 29% atrodas ārpus Latvijas. Un neiztikt arī bez rekordiem – par skatītāko video www.tv3.lv vēsturē kļuvusi dejas soļu apgūšana, kas bija nepieciešama atlases konkursam. Uzreiz aiz šī video 2.vietā ierindojas Elīnas Fūrmanes un Riharda Mailīša atklāšanas šova, 14.februāra sniegtā deja, sasniedzot 15 227 skatījumu. Ja vēl neesat redzējis šo priekšnesumu, apmeklējiet www.tv3.lv, kur atradīsiet arī citu dejotāju sniegumu un dzirdēsiet žūrijas vērtējumu!


Ļaujieties deju burvībai Sieviešu dienas noskaņās šovā Dejo ar Zvaigzni 7.martā 20:00 TV3!

Prieks kopā būt!

* TNS Latvia dati, laika periods 14.02.2010.– 28.02.2010., vecuma grupa 4+

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV