Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Šovakar LNT muzikālajā šovā "O!Kartes Akadēmija" uz izbalsošanas strīpas stāsies Mārtiņš un Kristaps

Zane Pētersone, 08.03.2010. 10:14

Vakar vakarā, 7.martā, plkst. 20:00 LNT vērienīgā muzikālā šova "O!Kartes Akadēmija" trešajā koncertā 11 šova dalībnieki izpildīja skaistākās mīlas dziesmas. Divi dalībnieki - Mārtiņš un Kristaps, saņēma viszemāko žūrijas un skatītāju vērtējumu un šovakar stāsies uz izbalsošanas strīpas. Kurš no viņiem spēs pārliecināt skatītājus, ka ir pelnījis turpināt mācības "O!Kartes Akadēmijā", bet kuram šovs būs jāatstāj - to uzzināsim jau šovakar LNT kanāla tiešraidē plkst. 21:05.
Šovakar LNT muzikālajā šovā "O!Kartes Akadēmija" uz izbalsošanas strīpas stāsies Mārtiņš un Kristaps

Vakardienas koncertā "O!Kartes Akadēmijas" dalībnieki izpildīja skaistākās mīlas dziesmas. Pēc vakardienas koncerta par labāko tika atzīta Anna Dribas, kura koncertā uzstājās ar Raimonda Paula dziesmu "Ļubov nastala". Anna ieguva ekskluzīvas tiesības šonedēļ dzīvot VIP numuriņā.

Vakardienas koncertā Ivars uzstājās ar mūziķa Ainara Virgas dziesmu "Ja Tu mīli", Saipo dziedāja Gunāra Meijera skanīgo dziesmu "Meitene", Mareks visus pārsteidza ar Stīvija Vondera dziesmu "Isn’t she lovely", Kristaps izpildīja Ingusa Pētersona dziesmu "Ar mīlestības pinekļiem", Lea startēja ar Vitnijas Hjūstones skaisto dziesmu "Savin all my love for you", bet Anna ar Raimonda Paula dziesmu "Ļubov nastala". Mārtiņš izpildīja grupas "Eolika" dziesmu "Tava atnākšana", Laima uzstājās ar Roda Stjuarta romantisko dziesmu "Have I told you lately", Evija dziedāja grupas "ZZ top" hītu "Gimme all your lovin", Samanta uzstājās ar grupas "A Studio" dziesmu "Uļetaju", bet Nikolajs izpildīja grupas "Sīpoli" dziesmu "Es nesatiku Tevi".

Šoreiz šova žūrijā bija un dalībnieku uzstāšanos vērtēja "MicRec" vadītājs Guntars Račs, Latvijas Raidorganizācijas asociācijas vadītāja Gunta Līdaka, radio "SWH" valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics un aktrise Rēzija Kalniņa.

Sekojiet līdzi jauniešu izaugsmei un tiekamies jau šodien pulksten 14:20, kur uzzināsim, kā dalībnieki jūtas un ko viņi domā pēc vakardienas koncerta! Pulksten 18:40 LNT kanālā rādīsim "O!Kartes Akadēmijas" dienasgrāmatu ar spilgtākajiem notikumiem pēdējo 24 stundu laikā, bet pulksten 21:05 vakarā norisināsies otrā šova izbalsošana! Mārtiņš vai Kristaps - kurš no viņiem turpinās cīņu par LNT muzikālā šova "O!Kartes Akadēmija" galveno balvu - iespēju mācīties Londonas mūzikas skolā Tech Music School, bet kurš jau šovakar tiks atskaitīts no "O!Kartes Akadēmijas" un šovu atstās - to noteiksiet jūs skatītāji!

Atbalstiet savējo favorītu un tiekamies šovakar plkst. 21:05 LNT kanālā tiešraidē muzikālajā šovā "O!Kartes Akadēmija" !

Šovu atbalsta "O!Karte", kuras zīmola sauklis ir "Kam ir ko teikt!", modes un izklaides centrs "Riga Plaza", saldējums "TIO", SEB Studenta banka.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV