Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

LNT šovu "O!Kartes Akadēmija" atstāj Kristaps

Zane Pētersone, 09.03.2010. 13:58 | komentāri (2)

Vakar vakarā, 8.martā, LNT kanāla tiešraidē norisinājās šova "O!Kartes Akadēmija" otrā izbalsošana. Divi dalībnieki - Mārtiņš un Kristaps, kuri svētdienas koncertā ieguva viszemāko žūrijas un skatītāju kopvērtējumu, stājās uz izbalsošanas strīpas. Lai gan abiem puišiem bija daudz atbalstītāju, skatītāji tomēr lēma, ka šovu jāpamet Kristapam.
LNT šovu "O!Kartes Akadēmija" atstāj Kristaps

Kristaps svētdienas koncertā, kad tika izpildītas skaistākās mīlas dziesmas, dziedāja Ingus Pētersona dziesmu "Ar mīlestības pinekļiem".

Šova žūrija, kurai visa šova laikā vienu reizi ir iespēja piešķirt imunitāti kādam no šova dalībniekiem, arī šonedēļ savu iespēju neizmantoja un Kristapam iespēju palikt šovā nedeva.

Viena no versijām, kāpēc Kristaps vakar vakarā sēdēja uz izbalsošanas strīpas - puisis pārāk necienīgi pagājušajā nedēļā izturējās pret Annu, tā arī esot bijusi viņa lielākā kļūda. Pats Kristaps, atrodoties uz izbalsošanas strīpas, atzina, ka ir sapratis savas kļūdas un otrreiz tās vairs neatkārtotu. "Es uzkāpu uz grābekļa, lai saprastu dažādas lietas - kā ir jārunā ar cilvēkiem un kā jāpietur savas emocijas. Ir jāmācās sevi kontrolēt," sacīja Kristaps.

Atvadoties no saviem kolēģiem un skatītājiem, Kristaps apsolīja, ka dziedāšanu viņš nepametīšot.

Sekojiet līdzi jauniešu izaugsmei un vērojiet šova tiešraides ik dienu pulksten 14:20, 18:40 un 23:00!

Sākot ar šīs nedēļas pirmdienu, katru nedēļu kādam no dalībniekiem tiks pasniegta O!Kartes privilēģijas balva. Nedēļas simpātiju izvēlas Latvijas Mobilā Telefona darbinieki pēc nedēļu gara iekšējā balsojuma. Viņi vērtē ne tikai uzstāšanos svētdienas koncertā, bet arī to, kā sevi dalībnieki parāda ikdienas gaitās. O!Kartes simpātija saņem īpašu balvu - iespēju uz dažām stundām "izrauties" no "O!Kartes Akadēmijas" telpām un doties uz kādu koncertu, kino, restorānu vai SPA. Šīs nedēļas balvu saņēma Evija Sloka. Viņa varēs izvēdināt galvu vistiešākajā veidā, jo O!Kartes simpātija tiks izvizināta "LMT Rallija komandas" automašīnā pa autotrasi!

Šovu atbalsta "O!Karte", kuras zīmola sauklis ir "Kam ir ko teikt!", modes un izklaides centrs "Riga Plaza", saldējums "TIO", SEB Studenta banka.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV