Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Deju laukumā gaidāmi pasaules hīti

Marta Zandersone, 11.03.2010. 12:50

Šajā svētdienā, 14.martā TV3 šova "Dejo ar Zvaigzni" dalībnieki un dejotāji vienosies tematikai pasaules hīti. Tas nozīmē, ka par deju muzikālo pavadījumu būs izvēlētas dziesmas, kas plaši pazīstamas visā pasaulē. Svētdien deju laukumā tiks sniegts tango, rumbas, kvikstepa, ča ča ča un pirmo reizi šova vēsturē arī lēnā fokstrota priekšnesums. Kurš izvēlējies sniegt "Dejo ar Zvaigzni" gluži vai liktenīgo rumbas deju..?! Protams, neiztikt arī bez visu dalībnieku vienošanos kopējā dejā – šoreiz tā būs karstasinīga samba! Ļaujieties, iespējams, skaistākajai cīņai – dejai, šajā svētdienā, 14.martā šovā "Dejo ar Zvaigzni" 20:00 TV3.
Deju laukumā gaidāmi pasaules hīti

Smaga nedēļa un nogurums

Kā atzīst "Dejo ar Zvaigzni" veidotāji, dalībniekiem šī ir smaga nedēļa un dejotājos jūtams nogurums, un, ja līdz šim naktīs laiku mēģinājumiem veltīja tikai Karina Tatārinova un Gatis Sevels, tad tagad šovā šādi pāri ir vismaz trīs. Nakts putni jeb K.Tatārinova ar deju partneri svētdienas tiešraidei gatavo kvikstepa priekšnesumu.

Spēku izsīkums skaidrojams ne tikai ar ilgajiem mēģinājumiem un lielo slodzi, bet arī ar emocionālo labsajūtu. Piemēram, Dana Dombrovska jūtas sagurusi un situāciju sarežģī tas, ka viņas deju partneris Aleksandrs Aļošins nāk no Talsiem, kur šobrīd pavada daudz laika. Tas tango dejas apgūšanu padara grūtāku un nebūt neuzlabo pāra kopējo noskaņojumu.

Svārstības jūtamas arī Santas Didžus un Māra Pūces savienībā – abi jau iepriekšējā nedēļā ilgi domāja vai pareizi veidot netradicionālu tango, ko izpildīja "AC/ DC" dziesmas pavadījumā, un, kurš izsauca neviennozīmīgu žūrijas vērtējumu. Līdzīgas pārdomas abus skārušas arī šajā nedēļā – viņi grib parādīt ko nebijušu un pārsteidzošu rumbas dejā, bet baidās vai žūrija un skatītāji sapratīs.

Pasaules hītu tematikai veltītajam šovam gatavojas arī pārējie "Dejo ar Zvaigzni" dalībnieki - Jānis Auzāns un Zane Prokofjeva gatavo rumbas priekšnesumu un dejā izmantos Tarantino filmas motīvus. Ainārs Ančevskis un Ieva Kemlere visas nedēļas garumā nodevušies ča ča ča dejai, bet Rolands Meržejevskis ar Elīzu Ancāni nolēmuši šova vēsturē ienest jaunumu – pirmo reizi projekta laikā tiks dejots lēnais fokstrots. Par jaunajām vēsmām un panākumiem varēs pārliecināties jau svētdien!

Vīrs un vārds!

Pagājušajā svētdienā bijušais Rīgas mērs Aivars Aksenoks šova Dejo ar Zvaigzni skatītājiem apsolīja ar kādu apgūtu deju uzstāties šova tiešraidē. A.Aksenoks savulaik bijis profesionāls dejotājs un dažādās sacensībās startējis ar Latvijas labākajiem deju pāriem. Šīs svētdienas deja būs A.Aksenoka kādreizējo prasmju un iemaņu izaicinājums, viņš centīsies pārsteigt ne vien skatītājus, bet arī kādreizējos deju sāncenšus, kuri šobrīd ir profesionāli pasniedzēji.

Unikāla iespēja!

Un vēl kas īpašs un nebijis - svētdien tiks veidota speciāla īsfilma par šova tapšanas aizkulisēm: dalībnieku satraukuma minūtes pirms iziešanas deju laukumā, grimēšanās un tērpu laikošana, kā arī daudz citu interesantu momentu, kas televīzijas skatītājiem nereti paliek aizkadrā. Šo īpašo video varēs noskatīties tikai un vienīgi TV3 portālā www.tv3.lv/dejo!  Bet līdz tam ikviens tiek aicināts iesūtīt jautājumus www.tv3.lv/dejo un uz interesantākajiem jautājumiem tiks meklētas atbildes kopā ar šova dalībniekiem!


Sekojiet, iespējams, skaistākajai cīņai – dejai svētdien, 14.martā šovā "Dejo ar Zvaigzni" 20:00 TV3!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV