Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Šo svētdien LNT šova „O!Kartes Akadēmija” koncertā skanēs skatītāju izvēlētas dziesmas

Zane Pētersone, 18.03.2010. 18:56

Pagājušajā nedēļā skatītājiem LNT šova „O!Kartes Akadēmija” mājas lapā bija iespēja balsot par šīs nedēļas koncerta repertuāru. Un jau šo svētdien, 21. martā, plkst. 20:00 LNT kanāla tiešraidē mēs visi dzirdēsim tikai skatītāju izvēlētas dziesmas – gan pasaules lielākos hītus, gan skaistākās latviešu dziesmas.
Šo svētdien LNT šova „O!Kartes Akadēmija” koncertā skanēs skatītāju izvēlētas dziesmas

Ivars piektajā šova koncertā izpildīs grupas “Kings of Leon” nu jau par kulta dziesmu kļuvušo “Sex is on fire”. Lea mēģinās pārsteigt ar E.Jordana un B. Fostera dziesmu “I’d rather go blind”. Pavedinošo R.Newman dziesmu “You can leave your hat on” svētdienas koncertā dzirdēsim Nikolaja izpildījumā, savukārt Samanta dziedās K.Lāča dziesmu “Saucu Tevi”. Anna dziedās romantisko R.Paula dziesmu “Kerijas dziesmu”, turpretī Evija izpildīs A.Legzdiņa un A.Birkena dziesmu “Mūsu mīlestība”. Mareks  svētdienas koncertā izpildīs vienu no populārākajām mūziķa Dona dziesmām “Kolekcionārs”. Arī Mārtiņš dziedās latviešu mūziķa – Jāņa Stībeļa dziesmu “Glāze piena”. Turpretī Saipo beidzot uz lielās skatuves dziedās sev tik tuvo un mīļo L.Cohena dziesmu “Hallelujah”.

Šīs nedēļas trešajā „O!Kartes Akadēmijas” izbalsošanā šovu pameta Laima. Tomēr visi TV skatītāji bija liecinieki tam, ka Laimas balsis tiešraides laikā samazinājās, nevis palielinājās un pirmdienas vakara izbalsošana sacēla pamatīgu ažiotāžu - skatītāji bija neizpratnē, kas notika ar balsojuma rezultātiem. Lai novērstu aizdomas par balsojuma viltošanu vai datu sagrozīšanu, LNT šova „O!Kartes Akadēmija” veidotāji pieņēma lēmumu un deva iespēju Laimai atgriezties šovā. Meitene, pārdzīvojusi pirmo izbalsošanu un ieguvusi iespēju turpināt dalību šovā, šonedēļ ar jaunu sparu ķērusies klāt sava talanta izkopšanai un sevis pilnveidošanai. Vai viņa šo svētdien parādīs savu labāko sniegumu šova laikā?

Ik darbdienu kanālā LNT plkst. 14:20, 18:40 un 23:00 skaties, kā jaunieši gatavojas lielajam svētdienas koncertam, kā viņiem sokas mācībās un, kā viņi savstarpēji sadzīvo.

Skaties muzikālo šovu „O!Kartes Akadēmija” jau šo svētdien, 21. martā, plkst. 20:00 LNT kanāla tiešraidē!

Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”, modes un izklaides centrs „Riga Plaza”, saldējums „TIO”, SEB Studenta banka.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV