Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Šovakar LNT šovā „O!Kartes Akadēmija” uz izbalsošanas strīpas – Lea un Samanta

Zane Pētersone, 22.03.2010. 13:21

Vakar vakarā, 21. martā, plkst. 20:00 LNT kanāla tiešraidē notika šova „O!Kartes Akadēmija” lielais koncerts, kurā dalībnieki izpildīja skatītāju izvēlētas dziesmas. Kā jau ierasts, divi šova dalībnieki, kuri svētdienas vakarā iegūst zemāko žūrijas un skatītāju kopvērtējumu, pirmdienas vakarā stājas uz izbalsošanas strīpas. Pēc vakardienas koncerta uz izbalsošanas strīpas stāsies Lea un Samanta. Kura paliks šovā, bet kurai šovs būs jāatstāj, skaties jau šovakar LNT tiešraidē plkst. 21:05.
Šovakar LNT šovā „O!Kartes Akadēmija” uz izbalsošanas strīpas – Lea un Samanta

Vakardienas lielais svētdienas koncerts bija ļoti krāšņs. Publiku pamatīgi „uzkurināja” Nikolajs, kurš azartiski izpildīja Džo Kokera hītu „You can leave your hat on”. Gandrīz tikpat lielas ovācijas saņēma arī Ivars, kurš izpildīja grupas „Kings of Leon” lielāko hītu „Sex is on fire”. Tomēr par piektā koncerta labāko tika atzīta Evija Sloka, kura izpildīja A.Legzdiņa un A.Birkena dziesmu “Mūsu mīlestība”. Šī Evijai jau ir trešā uzvara „O!Kartes Akadēmijas” koncertos.

Lea vakardienas koncertā izpildīja E.Jordana un B. Fostera dziesmu “I’d rather go blind”, bet Samanta dziedāja K. Lāča dziesmu „Saucu Tevi”. Anna uzstājās ar R.Paula dziesmu “Kerijas dziesmu”, turpretī Mareks  dziedāja vienu no populārākajām mūziķa Dona dziesmām “Kolekcionārs”. Mārtiņš izpildīja latviešu mūziķa Jāņa Stībeļa dziesmu “Glāze piena”, Saipo dziedāja sev tik tuvo L.Cohena dziesmu “Hallelujah”, bet Laima uzstājās ar dziedātājas Duffy dziesmu „Mercie”.

Vakar šova žūrijā bija un dalībnieku uzstāšanos vērtēja izdevniecības „Mikrafona Ieraksti” vadītājs Guntars Račs, aktrise Rēzija Kalniņa, mūziķis Jānis Stībelis un dziedātāja Olga Rajecka. 

Tiekamies jau šodien pulksten 14:20, kur uzzināsim, kā dalībnieki jūtas un ko viņi domā pēc vakardienas koncerta! Pulksten 18:40 LNT kanālā rādīsim „O!Kartes Akadēmijas” dienasgrāmatu ar spilgtākajiem notikumiem pēdējo 24 stundu laikā, bet pulksten 21:05 vakarā norisināsies ceturtā šova izbalsošana! Lea vai Samanta - kura no viņām turpinās cīņu LNT muzikālajā šovā „O!Kartes Akadēmija”, bet kura jau šovakar atstās „O!Kartes Akadēmiju” – to noteiksiet jūs, skatītāji!


Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”, modes un izklaides centrs „Riga Plaza”, saldējums „TIO”, SEB Studenta banka.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV