Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

LNT muzikālo šovu „O!Kartes Akadēmija” atstāj Lea

Zane Pētersoneo, 23.03.2010. 12:35

Vakar, 22. martā, LNT kanāla tiešraidē notika šova „O!Kartes Akadēmija” izbalsošana. Svētdienas koncertā viszemāko žūrijas un skatītāju kopvērtējumu ieguva un uz izbalsošanas svītras vakar nācās sēdēt divām meitenēm – Lea un Samantai. Abām šova dalībniecēm šis bija pārdzīvojumu pilns vakars, jo viņas pirmo reizi atradās uz izbalsošanas strīpas. Tomēr liktenīgs pirmdienas vakars izrādījās Lea, jo viņa saņēma mazāko skatītāju atbalstu un viņai nācās pamest „O!Kartes Akadēmijas” telpas.
LNT muzikālo šovu „O!Kartes Akadēmija” atstāj Lea

Lea svētdienas koncertā izpildīja E.Jordana un B. Fostera dziesmu “I’d rather go blind”, bet Samanta dziedāja K. Lāča dziesmu „Saucu Tevi”.

Lea par savu lielāko mīnusus atzina to, ka nespēj pilnībā atbrīvoties uz skatuves un, līdz ko viņa nokļūst skatītāju tūkstošu priekšā, viņai sākas īsts lampu drudzis. Bet Samanta pastāstīja, ka viņa bija pārliecināta, ka pirmdienas vakarā sēdēs uz izbalsošanas strīpas, jo uzstāšanās pēdējā koncertā nebija pārliecinoša: „Jau no paša sākumā kā sadzirdēju, ka nodziedu nepareizi, manī kaut kas aizvērās un es vairs nespēju tam tikt pāri, par to vien domāju.”

„Lielākais mīnuss bija vokālais sniegums, Samantai arī ar balsi bija problēmas, augšējās notis viņa nodziedāja ļoti šķībi,” par Samantu sacīja žūrijas pārstāvis Jānis Stībelis.

Olga Rajecka uzskata, ka Samantas lielākā kļūda bija nepareizais režīms un savos izteicienos par Samantas svētdienas uzstāšanos dziedātāja bija ļoti skarba: „Šī bija pilnīga izgāšanās.”

Arī par Lea žūrijas locekļi izteicās nesaudzīgi. „Viņa nodziedāja nedaudz labāk par Samantu, bet viņai pietrūkst emocionālā atvērtība,” par Lea sacīja mūziķis Jānis Stībelis.

„Meiteni pievīla tas, ka viņai nebija balss, tas bija dzirdams. Iespējams pie vainas bija nepareizs režīms un nenopietnā attieksme pret darbu,” savos novērojumos  par Lea dalījās Guntars Račs.

Neskatoties uz skarbo žūrijas vērtējumu, skatītāji abas studentes atbalstīja ļoti vienlīdzīgi un katra balss varēja izšķirt meiteņu likteni. Tomēr 22.marta vakars liktenīgs izrādījās tieši Lea, jo viņa saņēma mazāko skatītāju atbalstu un meitenei nācās pamest „O!Kartes Akadēmijas” telpas!

Kā ik nedēļu, arī vakar kādam no šova dalībniekiem tika pasniegta O!Kartes privilēģijas balva. Šonedēļ O!Kartes simpātiju ieguva Mārtiņš Grunte, kurš balvā saņēma iespēju doties uz „Rīgas Dinamo” spēli šo sestdien. Tagad tikai jātur īkšķi par spēlēm šovakar un ceturtdien, lai sestdienas spēle notiktu. Nedēļas simpātiju nosaka Latvijas Mobilā Telefona darbinieki pēc nedēļu gara iekšējā balsojuma. Viņi vērtē ne tikai uzstāšanos svētdienas koncertā, bet arī to, kā sevi dalībnieki parāda ikdienas gaitās. O!Kartes simpātija saņem īpašu balvu – iespēju uz dažām stundām "izrauties" no „O!Kartes Akadēmijas” telpām un doties uz kādu koncertu, kino, restorānu, SPA vai citu izklaidējošu pasākumu.

Vai Lea vajadzēja pamest šovu? Kas bija liktenīgās Lea kļūdas, kas neļāva meitenei turpināt dalību „O!Kartes Akadēmijā”?

Sekojiet līdzi jauniešu izaugsmei un vērojiet šova tiešraides ik dienu pulksten 14:20, 18:40 un 23:00! 

Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”, modes un izklaides centrs „Riga Plaza”, saldējums „TIO”, SEB Studenta banka.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV