Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Šo svētdien LNT šova „O!Kartes Akadēmija” koncertā dalībnieki uzstāsies kopā ar Maestro Raimondu Paulu

Zane Pētersone, 24.03.2010. 11:41

Šo svētdien, 28. martā, plkst. 20:00 LNT kanāla tiešraidē notiks ļoti īpašs un pārsteidzošs koncerts, jo šova „O!Kartes Akadēmija” dalībnieki uzstāsies kopā ar Maestro Raimondu Paulu un izpildīs dziesmas no jaunā Raimonda Paula albuma.
Šo svētdien LNT šova „O!Kartes Akadēmija” koncertā dalībnieki uzstāsies kopā ar Maestro Raimondu Paulu

Šīs nedēļas koncertam jaunieši gatavojas kā vēl nekad! Satraukums mijās ar prieku un jaunieši ir gatavi lielajam izaicinājumam būt uz vienas skatuves ar pašu Maestro Raimondu Paulu. Sestajā lielajā svētdienas koncertā dalībnieki dziedās dziesmas no jaunā Raimonda Paula albuma, kurā mūziku sarakstījis pats Maestro, bet dziesmu vārdu autors ir Guntars Račs, kurš arī ir šova „O!Kartes Akadēmija” žūrijas loceklis.

Saipo izpildīs dziesmu „Rīt no rīta”, Laima dziedās dziesmu „Diena pēc svētkiem”, Mārtiņš uzstāsies ar dziesmu „Caur rozā brillēm”, Evija koncertā izpildīs dziesmu „Mēs jau sen to bijām pelnījuši”. Mareks dziedās dziesmu „Paranoja”, Samanta uzstāsies ar dziesmu „Melnā vārna”, Ivars centīsies visus pārsteigt ar dziesmu „Par viņiem un par mums”, Lea izpildīs melodisko dziesmu „Tu esi tāds pats kā es”, Anna šonedēļ gatavo un uzstāsies ar dziesmu „Ābols”, bet Nikolajs dziedās dziesmu „Nekad un vienmēr”.

Šonedēļ šova „O!Kartes Akadēmija” dalībnieki Mareks un Ivars saņēma bargu sodu par to, ka viņi pirmdienas rītā neieradās uz rīta vingrošanu un, kamēr pārējie cītīgi strādāja, puiši saldi gulēja. Par to abiem jauniešiem tika piemērots nopietns sods – līdz šodienai viņi nedrīkstēja apmeklēt nevienu nodarbību.  Viņi ar grūtībām izcieta sodu un bija gatavi uz visu, lai tikai tiktu uz nodarbībām. Vai soda izciešana ietekmēs puišu uzstāšanos svētdienas koncertā? Vai viņi paspēs sagatavoties?

Katru darbdienu kanālā LNT plkst. 14:20, 18:40 un 23:00 seko līdzi šova dalībnieku gaitām un skaties, kā viņi gatavojas lielajam svētdienas koncertam.

Šonedēļ, 28. martā, plkst. 20:00 LNT kanāla tiešraidē ,Raimonda Paula jaunākās dziesmas tieši Tev veltīs visi „O!Kartes Akadēmijas” dalībnieki! Skaties muzikālo šovu „O!Kartes Akadēmija” un dziedi līdzi!

Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”, modes un izklaides centrs „Riga Plaza”, saldējums „TIO”, SEB Studenta banka.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV