Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Šovakar LNT šovā „O!Kartes Akadēmija” uz izbalsošanas strīpas – Mārtiņš un Laima. Vai izbalsotā dalībnieka vietu ieņems Andris Ērglis?

Zane Pētersone, 29.03.2010. 12:13

Vakar, 28. martā, plkst. 20:30 LNT kanāla tiešraidē notika šova „O!Kartes Akadēmija” sestais koncerts. Šis svētdienas koncerts bija ļoti īpašs, jo šova dalībnieki izpildīja jaunākās Maestro Raimonda Paula dziesmas un pats komponists uz šova skatuves spēlēja pavadījumu. Vakar viszemāko žūrijas un skatītāju kopvērtējumu ieguva un šovakar uz izbalsošanas stāsies Mārtiņš un Laima. Kurš paliks šovā, bet kuram šovs būs jāatstāj, skaties šovakar LNT tiešraidē plkst. 21:05.

Vakardienas koncertam jaunieši gatavojas kā vēl nekad! Satraukums mijās ar prieku un jaunieši gatavojās lielajam izaicinājumam būt uz vienas skatuves ar pašu Maestro Raimondu Paulu. Sestajā lielajā svētdienas koncertā dalībnieki dziedāja dziesmas no jaunā Raimonda Paula albuma, kurā mūziku sarakstījis pats Maestro, bet dziesmu vārdu autors ir Guntars Račs. 

Saipo izpildīja dziesmu „Rīt no rīta”, Laima dziedāja dziesmu „Diena pēc svētkiem”, Mārtiņš uzstājās ar dziesmu „Caur rozā brillēm”, Evija koncertā izpildīja dziesmu „Mēs jau sen to bijām pelnījuši”. Mareks dziedāja dziesmu „Paranoja”, Samanta uzstājās ar dziesmu „Melnā vārna”, Ivars visus pārsteidza ar dziesmu „Par viņiem un par mums”, Lea izpildīja dziesmu „Tu esi tāds pats kā es”, Anna uzstājās ar dziesmu „Ābols”, bet Nikolajs dziedāja dziesmu „Nekad un vienmēr”.

Vakar šova žūrijā bija un dalībnieku uzstāšanos vērtēja izdevniecības „Mikrafona Ieraksti” vadītājs Guntars Račs, aktrise Rēzija Kalniņa, mūziķis Jānis Stībelis un dziedātājs Andris Ērglis. 

Jauniešu uztraukumu uzstāties paspilgtināja arī žūrijas vērtējums, jo žūrijas pārstāvis - dziedātājs Andris Ērglis bija ļoti skarbs savos vērtējumos. Līdz šim vēl neviens žūrijas pārstāvis nebija tik skarbi vērtējis jaunos censoņus, vairākiem dalībniekiem Ērglis piešķīra pat 5 balles. Visaugstākā atzīme, ko Ērglis piešķīra, bija 8 balles un to izpelnījās Anna, kura arī vakardienas koncertā tika atzīta par labāko!

Ērgļa zemā vērtēšana šova dalībniekiem, vadītājiem un skatītājiem radīja neizpratni, bet pats mūziķis atzina, ka arī sev neliktu vairāk par 8 ballēm.

Ērglis atzina, ka pirms vairākiem gadiem viņš pats esot apsvēra domu piedalīties līdzīgā muzikālajā realitātes šovā, bet toreiz savu iespēju palaida vējā. Tajā brīdī „O!Kartes Akadēmijas” vadītājs Normunds Rutulis piedāvāja iespēju Ērglim pašam pamēģināt, ko nozīmē atrasties šovā. To izdzirdot, Ērglis nedaudz apmulsa un atklāja, ka šodien nevar sākt dalību „O!Kartes Akadēmijā”, jo viņš esot liepājnieks un neesot līdzi mantas. „Tev ir divdesmit četras stundas laika, lai sagatavotos un pierādītu, ka esi labāks par jaunajiem censoņiem” neatlaidīgs bija Rutulis.

Vai Ērglis piekritīs piedalīties „O!Kartes Akadēmijā”? Un kurš no dalībniekiem – Mārtiņš vai Laima – turpinās cīņu LNT muzikālajā šovā „O!Kartes Akadēmija”, bet kuram jau šovakar šovs būs jāatstāj – skaties „O!Kartes Akadēmiju” jau šovakar plkst. 21:05 LNT kanāla tiešraidē!

Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”, modes un izklaides centrs „Riga Plaza”, saldējums „TIO”, SEB Studenta banka.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV