Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

LNT muzikālo šovu „O!Kartes Akadēmija” atstāj Laima! Viņas vietā šovā ierodas mūziķis Andris Ērglis

Zane Pētersone, 30.03.2010. 12:12

Vakar, 29. martā, LNT kanāla tiešraidē notika šova „O!Kartes Akadēmija” piektā izbalsošana. Svētdienas koncertā viszemāko žūrijas un skatītāju kopvērtējumu ieguva un uz izbalsošanas svītras vakar sēdēja šarmantā Laima un pozitīvais Mārtiņš. Šis pirmdienas vakars liktenīgs izrādījās Laimai, jo viņa saņēma mazāko skatītāju atbalstu un meitenei jau otro reizi nācās pamest „O!Kartes Akadēmijas” telpas. 
LNT muzikālo šovu „O!Kartes Akadēmija” atstāj Laima! Viņas vietā šovā ierodas mūziķis Andris Ērglis

 

Laima svētdienas koncertā izpildīja dziesmu „Diena pēc svētkiem” no Maestro Raimonda Paula jaunā albūma, kurā mūziku sarakstījis pats Maestro, bet dziesmu vārdu autors ir Guntars Račs.  

Koncerta žūrijas locekļi uzskatīja, ka Laimas lielākais klupšanas akmens bija viņas neveiksmīgi izvēlētā dziesma un neticība sev.

Neskatoties uz skarbo žūrijas vērtējumu arī Mārtiņam, skatītāji vakardien lielāko atbalstu sniedza tieši viņam un 29.marta vakars liktenīgs izrādījās Laimai. Meitenei nācās pamest šovu „O!Kartes Akadēmija”!

Vakar vakarā „O!Kartes Akadēmijā” notika vēl viens negaidīts pavērsiens – mūziķis Andris Ērglis pieņēma šova vadītāja Normunda Rutuļa svētdienas koncertā izteikto izaicinājumu un piekrita nedēļu dzīvot ar studentiem un izbaudīt, kāda ir jauniešu ikdiena. Uzreiz pēc vakardienas izbalsošanas beigām šova telpās ar saviem koferiem ieradās Andris Ērglis. 

Kā ik nedēļu, arī vakar kādam no šova dalībniekiem tika pasniegta O!Kartes privilēģijas balva. Šonedēļ O!Kartes simpātiju ieguva Anna Dribas, kura balvā saņēma iespēju doties uz „Aerodium”. Nedēļas simpātiju nosaka Latvijas Mobilā Telefona darbinieki pēc nedēļu gara iekšējā balsojuma. Viņi vērtē ne tikai uzstāšanos svētdienas koncertā, bet arī to, kā sevi dalībnieki parāda ikdienas gaitās. O!Kartes simpātija saņem īpašu balvu – iespēju uz dažām stundām "izrauties" no „O!Kartes Akadēmijas” telpām un doties uz kādu koncertu, kino, restorānu, SPA vai citu izklaidējošu pasākumu.

Vai Laimai vajadzēja pamest šovu? Un kā mūziķim Andrim Ērglim pagāja pirmā nakts „O!Kartes Akadēmijas” telpās? Kā mūziķa ierašanos vērtē pārējie dalībnieki, skaties jau šodien, plkst. 14:20 LNT pārrunās! 

Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”, modes un izklaides centrs „Riga Plaza”, saldējums „TIO”, SEB Studenta banka.

 

 

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV