Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Šo svētdien LNT šovā „O!Kartes Akadēmija” notiks īpašais labdarības koncerts

Zane Pētersone, 31.03.2010. 12:36

Pirmajās Lieldienās, 4. aprīlī plkst. 20:15 LNT kanāla tiešraidē šova „O!Kartes Akadēmija” lielais svētdienas koncerts būs ļoti īpašs, jo šova dalībnieki gatavo sirsnīgu labdarības koncertu. Kopā ar Latvijas izcilākajiem mūziķiem „O!Kartes Akadēmijas” dalībnieki palīdzēs krīzes skartajām Latvijas ģimenēm, kurām trūkst līdzekļu ikdienas iztikai.
Šo svētdien LNT šovā „O!Kartes Akadēmija” notiks īpašais labdarības koncerts

 

Šobrīd Latvijā ir vairāk nekā 10 000 ģimeņu, kurām nav par ko pabarot savus bērnus... Tādēļ, LNT jau vairāku mēnešu garumā ir iesaistījusies organizācijas Ziedot.lv projektā „Paēdušai Latvijai”, katru nedēļu raidījumā „Tautas balss” stāstot par krīzes skartām ģimenēm, par to, kā iespējams ziedot, lai cilvēki saņemtu pārtikas pakas un aicinot skatītājus ziedot! Līdz šim LNT skatītāji, zvanot uz ziedojuma tālruni, ziedojuši vairāk nekā 82 000 latu, taču trūkumā nonākušo ģimeņu rindas turpina augt ar katru dienu. 

Lai vēl vairāk varētu sniegt atbalstu ekonomiskās krīzes skartajām ģimenēm, LNT sirsnīgajos pavasara svētkos, Lieldienās, dāvā saviem skatītājiem baudīt īpašo šova „O!Kartes Akadēmija” labdarības koncertu un ziedot naudu tiem, kuriem tā ir visvairāk nepieciešama.  

Katram „O!Kartes Akadēmijas” dalībniekam būs īpašs labdarības numurs. Skatītāji, tāpat kā līdzšinējos lielajos svētdienas koncertos, varēs zvanīt un atbalstīt savus favorītus, taču šoreiz maksa par zvanu būs 1 Ls un visi koncerta laikā iegūtie līdzekļi tiks ziedoti pārtikas bankai „Paēdušai Latvijai”. 

Šīs svētdienas koncertā šova dalībnieki uzstāsies kopā ar Latvijas mūzikas izcilākajām zvaigznēm – Nikolajs uzstāsies duetā ar grupas „Eolika” dalībnieci un Lielvārdes kora vadītāju Olgu Rajecku, Samanta dziedās kopā ar neatvairāmās balss īpašnieku Niku Matvejevu, Ivars uz skatuves kāps kopā ar „Eirovīzijas” Latvijas Nacionālās atlases uzvarētāju Aishu, Mārtiņš svētdienas koncertā dziedās kopā ar dzīvespriecīgo Jenny May, Mareks uzstāsies kopā ar LNT šova „Dziedošās ģimenes” uzvarētājiem - Vītolu ģimeni, Anna piepildīs savu sapni un būs uz vienas skatuves ar karstasinīgajiem Riču ģimenes puišiem, Evija uzstāsies duetā ar „O!Kartes Akadēmijas” jauno dalībnieku Andri Ērgli, bet Saipo savus spēkus pierādīs ar grupas „Dzelzs vilks” solistu Juri Kaukuli.  

Šonedēļ, atsaucoties LNT radošā direktora un kopdziesmas idejas autora Nika Volmāra aicinājumam, - Latvijā populāri un iemīļoti mūziķi apvienosies, lai kopā iedziedātu Ulda Marhilēviča un Guntara Rača labdarības himnu “Vai tu mani dzirdi” un šādi palīdzētu vākt ziedojumus pārtikas bankai „Paēdušai Latvijai”. Kopdziesmu izpildīs Liene Šomase, Aisha, Kristīna Zaharova, Olga Rajecka, Normunds Rutulis, Lauris Reiniks, Intars Busulis, Ivo Fomins un citi. Kopdziesmas mūzikas producenta lomu uzņēmies pildīt pats dziesmas komponists Uldis Marhilēvičs. Svētdien, 4. aprīlī, šo dziesmu visi populārie mūziķi izpildīs šova „O!Kartes Akadēmija” labdarības koncerta ietvaros. 

Nedalīsim Latviju paēdušajos un neēdušajos... Dalīsimies! 

Tiekamies šo svētdien, 4. aprīlī, plkst. 20:15 šova „O!Kartes Akadēmija” īpašajā labdarības koncertā LNT kanāla tiešraidē! 

Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”, modes un izklaides centrs „Riga Plaza”, saldējums „TIO”, SEB Studenta banka.

 

 

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV