Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

LNT šovā "O!Kartes akadēmija" atgriežas Kristaps

Zane Pētersone, 12.04.2010. 10:35

Vakar, 11.aprīlī, plkst. 20:15 LNT kanāla tiešraidē notika šova "O!Kartes Akadēmija" lielais koncerts, kurā uz skatuves kāpa ne tikai šovā palikušie astoņi dalībnieki, bet arī četri jau izbalsotie jaunieši, lai sacenstos par iespēju atgriezties šovā. Skatītāji lēma un šovā atgriezās Kristaps.
LNT šovā "O!Kartes akadēmija" atgriežas Kristaps

 

Šovakar LNT tiešraidē plkst. 21:05, kā jau ierasts, notiks izbalsošana. Šoreiz uz izbalsošanas svītras sēdēs Mārtiņš, jo viņš vakardienas koncertā ieguva viszemāko žūrijas vērtējumu. Šodien "O!Kartes Akadēmijā" notiks vēl kāds līdz šim nebijis notikums - iekšējais balsojums - dalībniekiem vajadzēs pašiem izlemt, kurš ir pelnījis šovakar sēsties blakus Mārtiņam uz izbalsošanas svītras.

Vakar par iespēju atgriezties šovā sacentās sievišķīgā Lea, šarmantā Laima, puķu bērns Made un vienīgais izbalsotais puisis - Kristaps. Laima vakardienas koncertā dziedāja Raimonda Paula dziesmu "Viss nāk un aiziet tālumā", Kristaps atgriešanās koncertā dziedāja savu dziesmu "Šai vietā", Lea izpildīja Raimonda Paula dziesmu "Par pēdējo lapu", bet Made izpildīja Fēliksa Ķiģeļa dziesmu "Cerību laiks".

Žūrija bija skarba un ļoti kritiski vērtēja izbalsoto dalībnieku sniegumu, tomēr skatītāji bija labvēlīgāki un, neskatoties uz skarbo žūrijas vērtējumu, visvairāk atbalstīja Kristapu. Tieši puisis no Liepājas ieguva iespēju atgriezties šovā un jau vakar viņš ar savām mantām devās uz "O!Kartes Akadēmijas" telpām.

Lai gan skatītāji šoreiz varēja balsot tikai par četriem izbalsotajiem dalībniekiem, arī šovā esošie astoņi studenti saņēma vērtējumu - viņus šoreiz vērtēja tikai žūrija. Visvairāk balsis saņēma Evija, bet viszemāko žūrijas vērtējumu ieguva Mārtiņš.

Mārtiņš izpildīja Mārtiņa Freimaņa dziesmu "Lai būtu tā", Anna dziedāja Laura Reinika un Guntara Rača dziesmu "Kaut es spētu izlikties", Nikolajs dziedāja Raimonda Paula dziesmu "Undīne", Ivars uzstājās ar dziesmu "Puteklis", Evija dziedāja dziesmu "Nesaki man neko, paklusē", Saipo uzstājās ar romantisko Ainara Mielava dziesmu "I Love you", Mareks dziedāja grupas "Mofo" dziesmu "Mīnu lauks", bet Samanta uzstājās ar Nikolas dziesmu "Aiziet ir vieglāk".

Šorīt jau no paša rīta "O!Kartes Akadēmijā" valda saspringta gaisotne, jo jau pavisam drīz pašiem studentiem vajadzēs izlemt, kuram vakarā būs jāsēž uz izbalsošanas strīpas. Pagaidām jaunieši publiski nesaka par ko balsos iekšējā balsojumā.

Tiekamies šodien pulksten 14:20, kur uzzināsim, kā dalībnieki jūtas pēc vakardienas koncerta un kādas ir viņu domas par iekšējo balsojumu! Pulksten 18:40 LNT kanālā rādīsim "O!Kartes Akadēmijas" dienasgrāmatu ar spilgtākajiem notikumiem pēdējo 24 stundu laikā, bet pulksten 21:05 vakarā norisināsies izbalsošana! Kurš būs otrs dalībnieks, kuram šovakar nāksies sēdēt uz izbalsošanas strīpas blakus Mārtiņam, skaties jau šovakar "O!Kartes Akadēmiju" LNT kanāla tiešraidē plkst. 21:05!

Šovu atbalsta "O!Karte", kuras zīmola sauklis ir "Kam ir ko teikt!", modes un izklaides centrs "Riga Plaza", saldējums "TIO", SEB Studenta banka.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV