Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

LNT muzikālo šovu „O!Kartes Akadēmija” atstāj Kristaps

Zane Pētersone, 20.04.2010. 10:10

Vakar, 19. aprīlī, LNT kanāla tiešraidē notika šova „O!Kartes Akadēmija” izbalsošana. Uz izbalsošanas svītras sēdēja divi puiši – Kristaps un Ivars, jo tieši viņi svētdienas koncertā ieguva viszemāko žūrijas un skatītāju kopvērtējumu. Skatītāji lēma, ka šova „O!Kartes Akadēmijas” telpas jāpamet Kristapam.
LNT muzikālo šovu „O!Kartes Akadēmija” atstāj Kristaps

Kristaps pagājušās svētdienas koncertā uzstājās ar Ivo Fomina dziesmu „Laid, lai notiek”, bet Ivars izpildīja grupas „Otra Puse” dziesmu „Nakts vai rīts”. 

Kristaps jau reiz tika izbalsots no šova, taču „Atgriešanās koncertā” skatītāji lēma, ka tieši viņam jāatgriežas šovā. Ivaram šī bija pirmā reize, kad puisis sēdēja uz izbalsošanas strīpas. Arī šoreiz izbalsošanā Kristaps saņēma mazāko skatītāju atbalstu un viņam nācās pamest „O!Kartes Akadēmijas” telpas – šoreiz pavisam! 

Svētdienas koncerta uzstāšanās gan Kristapam, gan Ivaram bija neveiksmīga un tieši tāpēc abi atradās uz izbalsošanas strīpas. 

Ivars atzina, ka viņa priekšnesums nebija labs un pats esot vainīgs, ka pienācīgi nesagatavojies, bet Kristaps vainoja pavadošo grupu, kuru dēļ liepājnieks  nodziedājis šķībi. 

Pasniedzēji atzina, ka viens no iemesliem, kādēļ Kristapam nācās pamest šovu – pārāk lielā pauze, jo, kamēr šovā esošie studenti turpināja mācīties, Kristaps „tusēja” ārpasaulē un neprogresēja. Arī pats liepājnieks atzina, ka laikā, kad atradās ārpus šova telpām, viņam nebija laika uzlabot savas vokālās prasmes. 

„Kad mani izbalsoja, man bija svarīgākas lietas darāmas par dziedāšanu. Īsts mūziķis nav iedomājams bez „tusēšanās”,” atzinās Kristaps. 

Kā ik nedēļu, arī vakar kādam no šova dalībniekiem tika pasniegta O!Kartes privilēģijas balva. Šonedēļ O!Kartes simpātiju ieguva Saipo, kurš balvā saņēma iespēju doties uz Džuzepe Verdi operas „Masku balle” izrādi. Nedēļas simpātiju nosaka Latvijas Mobilā Telefona darbinieki pēc nedēļu gara iekšējā balsojuma. Viņi vērtē ne tikai uzstāšanos svētdienas koncertā, bet arī to, kā sevi dalībnieki parāda ikdienas gaitās. O!Kartes simpātija saņem īpašu balvu – iespēju uz dažām stundām "izrauties" no „O!Kartes Akadēmijas” telpām un doties uz kādu koncertu, kino, restorānu, SPA vai citu izklaidējošu pasākumu.

Katru darbdienu kanālā LNT plkst. 14:20, 18:40 un 23:00 seko līdzi šova dalībnieku gaitām un skaties, kā viņi gatavojas lielajam svētdienas koncertam. 

Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”, modes un izklaides centrs „Riga Plaza”, saldējums „TIO”, SEB Studenta banka.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV