Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Šo svētdien LNT šovā „O!Kartes Akadēmija” dzirdēsim pasaules lielākos hītus

Zane Pētersone, 22.04.2010. 10:18

Šo svētdien, 25. aprīlī, plkst. 20:15 LNT kanāla tiešraidē šova „O!Kartes Akadēmija” lielajā koncerts solās būt ļoti interesants, jo šova dalībnieki izpildīs pasaules lielākos hītus.
Šo svētdien LNT šovā „O!Kartes Akadēmija” dzirdēsim pasaules lielākos hītus

Šonedēļ Anna dziedās karstasinīgā Zuccero dziesmu “Baila”. Arī Nikolajam šajā koncertā būs karstasinīgs priekšnesums, jo puisis izpildīs Britnijas Spīrsas dziesmu “I love rock'n'roll”. Ivars iejutīsies romantiskā mīlnieka tēlā, izpildot Džeimsa Blanta populārāko hītu “You're beautiful”. Mareks gatavo Elvisa Preslija dziesmu “It's now or never”,  Saipo uzstāsies ar brāļu Olsenu dziesmu “Wings of love”, Evija svētdienas koncertā izpildīs “Roxette” dziesmu “Joyride”, bet īstu sprādzienu uz skatuves sola Samanta, kura dziedās Vitnijas Hjūstone slielāko hītu “Iwanna dance with somebody”.

Pēdējo dienu laikā dalībnieku starpā valda saspīlēta atmosfēra – pamatota iemesla strīdiem nav, bet dalībniekiem sāk palikt grūti izturēt vienam otru. Rit jau devītā šova „O!Kartes Akadēmija” nedēļa - dalībnieki jau vairāk nekā divus mēnešu dzīvo slēgtās telpā un ir pienācis brīdis, kad jauniešiem sāk palikt grūti vienam otru izturēt. Pēdējo dienu laikā visbiežāk savā starpā strīdas Mareks un Samanta. Mareks atzinis, ka viņam krīt uz nerviem Samanta un nespēj vairs normāli komunicēt.

„Samanta man neko nav nodarījusi, nekas īpašs nav noticis, tikai es jūtu, ka man viņa sāk tracināt. Laikam pārāk daudz laika esam pavadījuši slēgtās telpās un redzot tikai viens otru,” sacīja Mareks.

Arī pārējie dalībnieki atzinuši, ka sākas „slēgto telpu sindroms”, kad bez īpaša iemesla sāk krist uz nerviem pārējie studenti.

Vai jaunieši kļuvuši nervozāki, jo jūt, ka konkurence viņu starpā tikai pieaug? Līdz lielajam finālam ir atlikušas vēl tikai 3 nedēļas un cīņa par uzvarētāja titulu ir sākusies pa īstam!

Tiekamies šo svētdien, 25. aprīlī, plkst. 20:15 LNT šova „O!Kartes Akadēmija” lielajā koncertā, kad skanēs pasaules lielākie hīti!

Šovu atbalsta „O!Karte”, kuras zīmola sauklis ir „Kam ir ko teikt!”, modes un izklaides centrs „Riga Plaza”, saldējums „TIO”, SEB Studenta banka.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV